Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok ti ***** egy idegennek?
"******"=segítenétek (valamiért csak így engedte)
Eszembe jutott, mert pont most ilyen gondom van és csak az a szerencsém, hogy van most itthon kajám meg gyógyszerem.
Szituáció: Megáll mellettetek egy autó, 30-as fazon udvariasan megkér benneteket, hogy tudnátok-e segíteni neki úgy 20 percre. Megkér titeket, hogy vásároljatok neki valami kaját a boltban, ahová el is visz, menjetek vele haza és tegyétek a szatyrot neki az asztalra. Eztán hív nektek taxit, vagy ad pénzt tömegközlekedésre, hogy mehessetek a dolgotokra. (lumbágója van, épp be van állva a dereka a ki-be szállás hajolgatás baromira fáj neki ezért nagyon nehezen mozog, ezt el is mondja). Ti segítenétek neki ?
Még nem hallottál olyanról, hogy internetes vásárlás?
Pl. Tesco,stb
Fel is viszik a lakásodba
Rendelj netről, a futárok nekem mindig felhozzák a lakásba a cuccokat, akkor is ha nehéz.
Amúgy ha senkid nincs, a legegyszerűbb talán egy szomszédot megkérdezni, aki lehetőleg férfi legyen, ne nő. Kezd azzal, hogy lumbagod van, képtelen vagy emelni bármit, és kéred, hogy segítsen neked bevásárolni pár napra, cserébe jössz neki egy karton sörrel, vagy vmi.
Én a szomszéd néninek szoktam így segíteni, nincs senkije, és elég vacakul van, többször találtam rá úgy, hogy elesett a lépcsőházban és nem bír felállni, vagy nem bírja a lépcsőn felvinni a csomagját. Ha ott vagyok mindig segítek neki.
A bevásárlàst talán megcsinálnám aztán oda adom neki a szatyrokat, de ha kérlel vagy látom,hogy nehezen boldogul egyedül akkor lehet,hogy elmennék vele a lakására. De inkább csak az ajtóig kísérném. Taxi pedig nem kell, van két lábam,és ismerem a tömegközlekedési eszközöket.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!