Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/lányok ti ***** egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok ti ***** egy idegennek?

Figyelt kérdés

"******"=segítenétek (valamiért csak így engedte)

Eszembe jutott, mert pont most ilyen gondom van és csak az a szerencsém, hogy van most itthon kajám meg gyógyszerem.

Szituáció: Megáll mellettetek egy autó, 30-as fazon udvariasan megkér benneteket, hogy tudnátok-e segíteni neki úgy 20 percre. Megkér titeket, hogy vásároljatok neki valami kaját a boltban, ahová el is visz, menjetek vele haza és tegyétek a szatyrot neki az asztalra. Eztán hív nektek taxit, vagy ad pénzt tömegközlekedésre, hogy mehessetek a dolgotokra. (lumbágója van, épp be van állva a dereka a ki-be szállás hajolgatás baromira fáj neki ezért nagyon nehezen mozog, ezt el is mondja). Ti segítenétek neki ?

2017. júl. 18. 06:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Taxis ezt kajak megcsinálja ? (a pénz ilyen szempontból nem gond)
2017. júl. 18. 07:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem idegeneket megkérni erre necces. Beülni a kocsiba, felmenni a lakásra, no meg megszakítani a teendőket fél órára... ez szerintem kb. mindenkit elriasztana. Kb. Ted Bundy ugrik be erről elsőre, aki majdnem pont így csinálta :D.
2017. júl. 18. 08:00
 13/19 anonim ***** válasza:
56%

Még nem hallottál olyanról, hogy internetes vásárlás?

Pl. Tesco,stb

Fel is viszik a lakásodba

2017. júl. 18. 08:07
 14/19 anonim ***** válasza:
Nyilván ha gyógyszer van otthon, akkor max élelmiszer lehet sürgős, ami alapvető. Több cég foglalkozik házhozszállítással, pár óráig meg nem halsz éhen. gyógyszerből be kell spájzolni, aztán tesco-tól, vagy egyéb cégtől házhozszállítást rendelni. Mivel ez gondolom nem napi program, kell otthon tartani pár cuccot ilyen esetekre, konzervek, stb..., mintha kempingezni készülnél. Kollegáid biztoan vannak, meg lehet kérni őket, hogy munka után ugaorjanak el hozzád, vagy szomszédot, bárkit, aki kicsit is ismer, de hogy vadidegentől segítséget kapj, az elég valószínűtlen. Én magam empatikus vagyok és segtítek, amikor és ahol tudok, de itt nem ezezn van a hangsúly. Hanem azon, hogy sosem tudhatod biztosan mi a tényleges szituáció, idegen kocsijába beszállni és még a lakására is felmenni, az inkább felelőtlenség és meggondolatlanság, akkor is, ha itt tényleges rászorultság van. Azt el tudom képzelni, hogyha paramétereidet tekintve vagy egy 175 centis, 65 kilós fazon és erre egy békés 2 méteres mackós pasit kérsz meg, az lehet bevállalja. Nem mintha egy felkészületlen óriásnak nem lehetne meglepetést okozni, de azért a történelem és a statisztika azt mutatja, nem rájuk utaznak az elmeháborodottak, meg hát minek is bajlódna velük bárki is, mikor akad könnyebb préda. Ergo én azt mondanám, ha mindenképp ilyen módszerhez akarsz folyamodni, akkor férfit keress, ha látható fiziki fölénnyel rendelkezik mégjobb és egy bizonyos kor alatt szerintem próbálkozni is feleslegese, meg nem is korrekt, legyen ez húsz év. Ítélőképessége teljes birtokában lévő felnőttől kérjen az ember ilyet, ha már egyszer rászorul. Azt mondom summa summárum, hogy fel lehet készülni erre, ha ilyen problémával élsz, arra az 1-2 rendkívüli esetre meg marad a kiszállítás. Amúgy kajarendelés (pizza ecetera) is van már rengeteg helyen 10-től és van gyógyszertár is, aki szintén kiszállít.
2017. júl. 18. 08:15
 15/19 A kérdező kommentje:
A taxis, kajarendelés és a bolti kiszállítás jól hangzik, köszi a tippeket. A bolti kiszállítás vajon vidéki tescocnál is van ? Tudtok linket ahol ezt meg lehet nézni ?
2017. júl. 18. 08:21
 16/19 Költőnő? ***** válasza:
100%
Vidéki tesco-nál tudtommal nincs. Viszont, ha pl házhoz rendelsz kaját, a futárt is meg lehet kérdezni, hogy esetleg felár ellenében tudna-e segíteni. Diákmunkást keresni, suli mellett nekik is jól jön a plusz pénz. Taxisok hiénák, de jó pénzért az anyjukat is eladják kilóra.
2017. júl. 18. 09:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Rendelj netről, a futárok nekem mindig felhozzák a lakásba a cuccokat, akkor is ha nehéz.

Amúgy ha senkid nincs, a legegyszerűbb talán egy szomszédot megkérdezni, aki lehetőleg férfi legyen, ne nő. Kezd azzal, hogy lumbagod van, képtelen vagy emelni bármit, és kéred, hogy segítsen neked bevásárolni pár napra, cserébe jössz neki egy karton sörrel, vagy vmi.

Én a szomszéd néninek szoktam így segíteni, nincs senkije, és elég vacakul van, többször találtam rá úgy, hogy elesett a lépcsőházban és nem bír felállni, vagy nem bírja a lépcsőn felvinni a csomagját. Ha ott vagyok mindig segítek neki.

2017. júl. 18. 10:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha pesti lettél volna, komolyan elvállalom, megsajnáltalak. :D Nekem is volt már, hogy négykézláb másztam le az ágyról és hason kúsztam el a fürdőbe, annyira beállt a derekam.
2017. júl. 18. 10:31
 19/19 anonim ***** válasza:

A bevásárlàst talán megcsinálnám aztán oda adom neki a szatyrokat, de ha kérlel vagy látom,hogy nehezen boldogul egyedül akkor lehet,hogy elmennék vele a lakására. De inkább csak az ajtóig kísérném. Taxi pedig nem kell, van két lábam,és ismerem a tömegközlekedési eszközöket.

19/L

2017. júl. 18. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!