Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok ti ***** egy idegennek?
"******"=segítenétek (valamiért csak így engedte)
Eszembe jutott, mert pont most ilyen gondom van és csak az a szerencsém, hogy van most itthon kajám meg gyógyszerem.
Szituáció: Megáll mellettetek egy autó, 30-as fazon udvariasan megkér benneteket, hogy tudnátok-e segíteni neki úgy 20 percre. Megkér titeket, hogy vásároljatok neki valami kaját a boltban, ahová el is visz, menjetek vele haza és tegyétek a szatyrot neki az asztalra. Eztán hív nektek taxit, vagy ad pénzt tömegközlekedésre, hogy mehessetek a dolgotokra. (lumbágója van, épp be van állva a dereka a ki-be szállás hajolgatás baromira fáj neki ezért nagyon nehezen mozog, ezt el is mondja). Ti segítenétek neki ?
én tuti nem szállnék be idegen autójába, főleg nem mennék fel a lakására
szoktam segíteni idegeneknek, de ez már túlzás és kockázatos!
24F
Hát ez nekem is elég bizarr... Miért nem kéri meg egyik rokonát, barátját, ismerősét? Ha az én hátam állna így be, biztosan ezt tenném, hisz idegent vinni a lakásra az ugyanúgy kockázatos, mint beülni, és fölmenni egy idegenhez... Pláne ha még védekezni se tud.
A kérdésre: nem ülnék be mellé, és a lakásába se mennék, kivéve ha a barátommal, vagy valamelyik barátnőmmel lennék, akkor esetleg felvinnénk neki. De a kocsi szerintem akkor is sztornó.
Gyógyszerből spájzolj be. Kajához meg hívsz kajaszállítót. G'Roby-t szoktam látni az utcában. Kiviszik neked, le is teszik az asztalra.
Ted Bundy úgy cserkészte be az áldozatait, hogy álgipsz volt rajta, és megkért embereket, hogy segítsenek neki bepakolni a furgonjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!