Lányok! Van köztetek olyan, aki a facebookot új emberek megismerésére (is) használja, ezért elküldené egy idegennek (pl nekem) a Facebookját?
Figyelt kérdés
18/f2014. júl. 8. 11:40
1/5 anonim válasza:
teljesen idegeneknek nem szoktam, de ha itt beszélek vkivel egy kicsit és szimpi, jól elvagyunk, akkor meg szoktam adni
ott mégiscsak könnyebb és gyorsabb
2/5 anonim válasza:
Nem. Szamomra aFacebook teljesen privat, az ismeroseim is csak a legszukebb barati kor, volt osztalytarsak, tehat olyan emberek, akiket vagy evek ota nagyon jol ismerek, vagy nagyon joban vagyunk. Kollegat pl. nem is jelolok vissza, m egy szamomra ugymond idegen ne nezegesse a kepeimet, posztjaimat. A kollegaknak, munkahelyi kapcsolatoknak ott van a Linked In, es tarskeresesre, ismerkedesre is megvannak a megfelelo oldalak.
3/5 anonim válasza:
Nem, magáncélú a profilom nem is sok minden van rajta és azt a keveset is csak az ismerőseim láthatják.
4/5 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok, mint az egyik előttem lévő hozzászóló.
Ha itt elkezdek beszélgetni valakivel és jól kijövünk, szimpatikus, van közös témánk, stb., akkor lehet arról szó, hogy később megadom a facebookom.
18/L
5/5 anonim válasza:
csak úgy nem fogja senki elküldeni a facebook linkjét.
ha valami közös témámáról beszélgetünk, hasonló a hobbink, az érdeklődési körünk, akkor talán később igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!