Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dohányzás vonzóbbá/vagányabbá tesz egy fiút?
Igen, vagányan büdössé teszi őket. Rászoksz, lefingom a kezed. :D
Amúgy viccet félre téve, ne szokj rá, baromság. Hidd el nekem. 20 éves korodig kell kibírnod, utána már nem fogsz rászokni, mert magadtól is rájössz, hogy baromság és nem pazarlod erre a fizetésedet.
Hagyd a büdös francba a bagót.
Sajnos sok a génhulladék, és azt hiszi, hogy ha rágyújt, akkor menő lesz. Aztán 10 év után, vagy több rájönnek, hogy mégse volt jó, amikor megszületik az első szintén fogyatékkal élő gyermeke, mert a barátnő, aki szintén menő, mert dohányzik, még terhesség alatt is jampizott...
Nah ezt jól megfogalmaztam.
Nem mondom azt, hogy vonzóbb leszel tőle, de a saját szemedben biztos nagyot nősz... Én is dohányzom, de nem vettem észre, hogy több lányka akart volna rámakaszkodni.
18/ F voltam
Nem vagányabb, sőt! Ha egy fiú cigizik, nálam mínuszról indul, és nagyon jónak kell lennie külsőleg-belsőleg, hogy járjak vele.
A barátnőim zöme is utálja a dohányos pasikat!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!