Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló és dohányzás?
Hát igen, tulajdonképpen egy kicsit megnyugtatást is, de inkább véleményt, mivel amikor először elkezdtem a gyógyszert (2 éve), még köszönőviszonyban sem voltam a dohányzással.
Második: igen, én is utánanéztem, mielőtt kiírtam ide a kérdést, de köszönöm. :)
Ez engem is érdekelne,1 éve dohányzom,2 hete szedem a tabit,azóta kicsit visszafogtam a dohányzást/napi 2 szál,és több olyan nap van egy héten amikor nem is gyújtok rá/,persze ha bulizom,többet szívok...
A fogamzásgátló önmagában nem okoz trombózist!A dohányzás növeli jelentősen az esélyét,de tegyük hozzá,hogy ehhez a trombózisra való hajlam is hozzájárul...hajlamos vagy-e ilyenre,vagy nem...
Tény,hogy nem kéne cigizni,csak nehéz a leszokás..
Most volt a tvben egy riport egy lányról,aki lábfájásra panaszkodott,majd meghalt trombózisban,csak késöbb derült ki,amikor már késő volt,hogy dohányzott és fogamzásgátlót is szedett..
Természetesen,ez elég ritka,azért is szerepelt az eset külön riportban...
Én azt mondom,hogy lekell szokni,nem ér meg ennyit..úgy gondolom kicsi a valószínűsége a dolognak,de én nem akarok egy kis lábfájás miatt is a legrosszabbra gondolni!
Sok sikert és erőt hozzá,ha úgy döntesz leteszed!:)
"A fogamzásgátló önmagában nem okoz trombózist!"
De.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!