Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a párotok piacon dolgozna? Ez lenézendő dolog?

Figyelt kérdés
Nem merem elmondani senkinek mert félek az előítéletektől, hogy lenéznek.
2017. júl. 17. 09:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A munka nem szégyen.
2017. júl. 17. 11:05
 12/16 anonim ***** válasza:

A munka nem szégyen ha becsületesen csinálja. engem az sem érdekelne ha a leendő párom takarító lenne vagy kukás, mármint kukásautóval járva szedik össze a szemetet, az is egy fajta munka. A közmunka az amit lenézek mert az már tényleg az alja mindennek, persze kivétel ha nincs más tényleg és csak az az egy lehetőség van. Én annyit várok el hogy ne ingyen élő, és kolduló ember legyen, persze nem várom el hogy betegre dolgozza magát, de csináljon valamit! Még akkor is ha milliomos lenne.

Egyébként én is dolgoztam piacon, ruhákat adtunk el meg apámnak volt egy használt műszaki üzlete és vasárnaponként jártuk ki piacra árulni a kisebb dolgokat és én is segítettem ezekbe. Ebbe nincs semmi rossz szerintem, annyi hátránya van hogy amilyen időjárás van azt ki kell bírni.

2017. júl. 17. 11:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha besegítesz a szüleidnek,az nagyon dicséretes,meg legalább nem a seggedet vakarod addig,amíg nem lesz valami jobb lehetőség.Ilyenkor nincs kizárva egy kapcsolat.

Ha ebben akarnál megöregedni,nem néznélek miatta,csak mások lennének az elképzeléseink,úgy,hogy kapcsolat szempontjából ezért nem jöhetnél szóba ilyenkor.

2017. júl. 17. 14:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Dehogy zavarna. Normális munka ez is, mint bármelyik másik. Megmondom őszintén, hogy én is szívesebben csinálnám, mint a robotolást a multinál.
2017. júl. 17. 17:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem lenne gond: kint van télen-nyáron, hóban-melegben, mindenféle ember kötelékében. Szóval egyfajta strammság kell hozzá.
2017. júl. 17. 23:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha személyiségre nekem megfelel, és a munkamorálja jó, akkor letojom, hogy wc-pucoló-e vagy menedzser :).
2017. júl. 18. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!