Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg erre tart a világ? Népszerűsíteni kell, hogy csaljuk egymást, használjuk ki a férfiakat?
Ma két óriásplakát jött vele szemben. Az egyiken egy dekoratív hölgy mosolygott, és valami olyasmi szöveg volt mellette, hogy "én csak minőségi pasikkal kezdek". A másik meg tengerparton áll a fiatal nő háttal, mellette a szöveg, "köszönöm, Sugar Daddy!". Mindkét plakáton egy új társkereső neve.
Én már kiakadtam egy-két éve azon is, mikor a viszonykeresésre alkalmas oldalt reklámozták hasonló módon tv reklámban meg óriásplakáton, de ez... ez most komoly? Azt kell népszerűsíteni reklámokon keresztül, hogy legyen minden csaj pénzéhes ribi? A pasik meg használják ki őket, mert csak így lesz kapcsolat? :(
Hová tart így a világ? Komolyan erre van igény? :(
Bezzeg a nők kihasználást nem reklámozzák, felháborító.
Vagy az megy anélkül is.
Most ennek mi értelme? Megy az akolmeleg borzongás, bezzeg a mai világ milyen pocsék, de mi természetesen kivételek vagyunk. A kivétel az, aki erre magasról tesz, nem az, aki marhára képben van akár pro akar kontra.
(Erről mindig az jut eszembe, mikor a valóságshowknál mindenki mindig biztosítja a többieket, hogy ő persze sosem nézi, aztán a kötelező tíz perces kör után persze kiderül, hogy mindenki tudja, hogy mi zajlik a tv-ben).
Részemről tévét sem tézek, nemhogy valóságshowt. De nekem is az volt a fő gondolatom, mint az egyik válaszolónak. A saját 16 éves húgomon is látom, mennyire befolyásolható, mert a barátnők, a miamenő, a satöbbi, pedig előtte ott a jó példa felnőtt nővérek és szülők által.
Egy kevésbé stabil gyerekre, vagy akár szimplán egy fiatalabbra ez hatványozottan igaz. A 12-13 éves kislány (vagy akár még fiatalabb, hiszen manapság már minden gyerek használja a netet, könnyedén utánakeres, hogy mit látott a plakáton/tévében) nem azt fogja látni, hogy erkölcs és hajaj, hanem hogy a cuki lány a cuki tengerparton boldog, és ez milyen jó, és neki is kell ilyen.
A cigi-pia reklámokat egy életre betiltották, ezek meg simán mehetnek...
Én mindig felvállaltam, hogy néztem a Való Világokat. Nekem tök hihetetlen volt, hogy léteznek ilyen emberek, nem ismerek élőben hasonlókat.
Egész életemben kizártam azt, amit akartam. Kiskoromban az amerikai énekesnőkre emlékszem, akik szende szűzként kezdték, akkor szerettem őket, hülyepitsák lettek, és nem hallgattam többet. A barátaim dettó. Most vagy én vagyok a legszerencsésebb ember, hogy mindig kifogom a normális barátokat, ismerősöket, vagy a média mégsem olyan hatalmas megbabonázó, hogy mint zombi felállok a fotelból, és regisztrálok sugar daddy oldalra, csak mert látom valahol.
A barátnők/barátok pillanatnyilag befolyásolják az embert, de felnöve sokkal valószínűbb, hogy az otthonról hozott értékeket fogja követni.
Én például felnőttként nagyon sok mindent magam mögött hagytam szerencsére, amit a családomtól vagy a haveroktól jött. Ezek a saját döntéseim voltak, pedig befolyás volt bőven
Egyébként pl tv-függő családban nőttem fel, és nincs TV-m. Ne gondoljuk nár, hogy mindenkit a csúnya gonosz média befolyásol csaj, sokan akkor is igényteleneknek lesznek, ha sosem volt TVjük, mások meg gond nélkül normális felnőttek lesznek.
Igen, tudom, te úgy látod, hogy ellened fogott össze a világ, de ez igazából arról szól, hogy milyen jó is lenne visszahozni a régi szép hagyományos értékeket, amikor a nő gyakorlatilag a férfitől függ teljes mértékben anyagilag, önállóan viszont semmije sincs; a végzettség és a jó munkahely nem számít, ha van sugar daddyd <3
Tényleg rossz irányba halad a világ, de a probléma egy kicsit összetettebb.
Sajnos Kérdező, a mai mosléktársadalom meredeken ebbe az irányba halad. 15-20 éve komolyan szankcionálták és lenézték a megcsalást, bigámiát meg egyebet, ma meg már basszus nemsoká még kötelező is lehet. Nézd meg, milyen weboldalak vannak - puncs.hu, viszony.hu, és hasonlók. Konkrétan arra mérik az emberséget, hogy ki mennyi nőt mászott meg/több fszt fogott, mint kilincset, ki csalta meg a párját többször. A párkapcsolatokból legalja undormány lett.
Kimentem okádni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!