Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg erre tart a világ? Népszerűsíteni kell, hogy csaljuk egymást, használjuk ki a férfiakat?
Ma két óriásplakát jött vele szemben. Az egyiken egy dekoratív hölgy mosolygott, és valami olyasmi szöveg volt mellette, hogy "én csak minőségi pasikkal kezdek". A másik meg tengerparton áll a fiatal nő háttal, mellette a szöveg, "köszönöm, Sugar Daddy!". Mindkét plakáton egy új társkereső neve.
Én már kiakadtam egy-két éve azon is, mikor a viszonykeresésre alkalmas oldalt reklámozták hasonló módon tv reklámban meg óriásplakáton, de ez... ez most komoly? Azt kell népszerűsíteni reklámokon keresztül, hogy legyen minden csaj pénzéhes ribi? A pasik meg használják ki őket, mert csak így lesz kapcsolat? :(
Hová tart így a világ? Komolyan erre van igény? :(
A múltkor láttam egy óriásplakátot, amin egy traktort reklámoztak. Meg is fordult a fejemben, hogy mekkora marhaság, minek nekem traktor, mi a fenére használnám a 40nm-es kertemben.
Annyi marhaságot reklámoznak, aminek nem te vagy a célközönsége, ilyenkor mindig kiakadsz?
Gondolom traktort, S mercit, ausztrál repülőjegyet, és Sorost sem veszel, pedig mindegyiket orrba szájba reklámozzák. Lépj tovább!
"akik erkölcsileg nullák és befolyásolhatóak"
A társadalom többsége ilyen volt mindig is.
Amúgy az a meglepő, hogy ez ellen nem rikácsol senki, de az efott plakát úgy lett leszedetve, csak úgy zörgött. Most ne értsék félre, nem azt védem, csak a következetesség hiányára hívnám fel a figyelmet (+ a tiltakozók álszentségére)
"efott plakát úgy lett leszedetve, csak úgy zörgött. Most ne értsék félre, nem azt védem, csak a következetesség hiányára hívnám fel a figyelmet (+ a tiltakozók álszentségére)"
A sugardadys cucc kölcsönös. Felregisztrál a csaj és tudja mit kap, meg a pasi is.
Az EFOTT plakát meg az amúgy is elég népszerű (és gazos) fogdossuk a nőket, hiszen férfiként nekünk mindent szabad problemat hozta fel (férfi vagyok, gondolom te is, és nekem még soha senki nem próbált meg alámnyúlni egy fesztiválon vagy a BKVn. De a húgomst, vagy lány ismerősöket megkerdezve nekik elég mások a tapasztalataik).
Szóval nem csak játszani kell a gondolkodót, hanem gondolkozni is kell, akkor rájössz, mi a különbség.
"használjuk ki a férfiakat?"
1. EZ csak egy reklám.
2. Kihasználni azt lehet, aki nem tud a hátsó szándékról. Ezek a pasik tudnak, ennek tudatában regisztrálnak az oldalra, így kihasználásról szó sincs, hanem kölcsönös előnyszerzésről.
Nem az életmódot reklámozza, hanem a gagyifosh "társkereső" oldalt, mert a kutya rá se néz. Pedig burkoltan a gyakorin is reklámozták eleget.
Ez az a terület, ahol nincs szükség az online társkeresésre, mert egy jó külsejű, pénzes pasira mindig is tapadni fognak a pénzéhes cicababák.
A meg nem nevezett oldal meg haldoklik.
Mindig is voltak ilyen emberek, szóval semmit sem kell népszerűsíteni. Aki nem egy erkölcsi 0, és esetleg érzelmeket is akar, nem csak a pénzt, egy ilyen nem fogja meghatni.
A sugar daddy-k meg ugyanúgy belemennek a 'játékba', senki sem árul zsákbamacskát. Megegyeznek egy összegben, és önként hagyják magukat lehúzni - sokszor úgy, hogy még feleségük is van ezek mellett.
Én csak örülök, hogy van ilyen társkereső, mert így legalább a f*ckboyok megtalálják a golddiggereket, így a normális embereket már nem fogják ezek zaklatni. :c
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!