Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főiskolán/egyetemen mennyi az esélye annak, hogy összejöjjön valaki egy tanárral?
Szóval van rá esély??? Nem tudom, hogy ott hogyan működik, ott már azért felnőtt (legalábbis korban) emberek tanulnak.
Például, ha nekem megtetszik az oktatóm, akkor akár lehet is köztünk valami, ha ő is szeretné? Mennyire nyitottak a tanárok a 'friss húsra'? :D
Szerintem minden emberben benne van az, hogy kipróbáljon mindent legalább egyszer, valami izgalas dolgot. :D Nem?
Tudom, ne azért menjek egyetemre, hogy összejjek a tanárommal, de ha lenne ilyen, akkor biztos nem hagynám ki. :D
Köszi, hogy írtok még! :)
Eléggé zárkózott lány vagyok, de mióta történt velem egy kis ügy középiskolában, azóts "meggajdultam". :D Kívánom a szexet, de valami érett férfifal. :)
Akkor nincs kizárva, ha tetszik egy tanár (nem tudom egyetemen hogy hívják őket:D), akkor próbálom majd felhívni magamra a figyelmét. :D
Bocsi, nem tudom mi van velem, a helyesírásommal nem szoktak gondok lenni. :$ :D
Mindegy, azért ki lehet szedni belőle, egy kis agytörő. ;D
Vaze, ha ezen múlik leszek én a tanárod... :)
Mindenhol, mindenből húználak :D
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:45
Azt Te csak hiszed :D:D:D
egy emberből nem lehet következtetés levonni :D :D
én több egyetemistától hallottam már érdekes dolgokat :D
Istenem, de hülyék vagytok!!! :D:D:D
Vonzódom az idősebb férfiakhoz, pláne, ha tanár. :D:D:D
Apakomplexus, hm... nem tudom, itthon jó a viszonyom a szüleimmel, bár apummal nem sokat beszélgetek (nem szeretem elmondani senkinek az érzéseim). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!