Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főiskolán/egyetemen mennyi az esélye annak, hogy összejöjjön valaki egy tanárral?
Szóval van rá esély??? Nem tudom, hogy ott hogyan működik, ott már azért felnőtt (legalábbis korban) emberek tanulnak.
Például, ha nekem megtetszik az oktatóm, akkor akár lehet is köztünk valami, ha ő is szeretné? Mennyire nyitottak a tanárok a 'friss húsra'? :D
Szerintem minden emberben benne van az, hogy kipróbáljon mindent legalább egyszer, valami izgalas dolgot. :D Nem?
Tudom, ne azért menjek egyetemre, hogy összejjek a tanárommal, de ha lenne ilyen, akkor biztos nem hagynám ki. :D
Látom nem merült fel benned, hogy az eszeddel legyen diplomád :) Gondolod, hogy egy csitri miatt kockáztatja a zsíros állását bármelyik tanár?
Gyerek vagy te még.
Köszi középső! :D
Képzeld el, nem azért akarok összejönni egy tanárral, hogy meglegyen a diplomám!
Egyszerűen vonzanak az ilyen szituk. :D
Imádom a tanárokat. :D (volt egy ilyen ügyem középiskolában, nem derült ki)
Nem vagyok ribanc, nem fekszem össze senkivel! Ismerkedni akarok a tanárokkal (és ha bejövünk egymásnak, akkor lehet bármi...).
Még nem voltam fiúval (nem érdekel ki hiszi el), de már nagyon szeretnék, és lehet ezért is vagyok ennyire megbolondulva. :D
Ha tényleg szűz vagy még akkor nem szóltam:D
Respect, kevés ilyen lány van:)
12:29-es vok
az a jó hogy van külön irodájuk ahova be lehet menni konzultálni zárt ajtók mögé :D és ott meg lehet beszélni mindent :D egyetemen teljes a szabadság, minden csak rajtatok múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!