Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók. Csak a sors nem akarja hogy összejöjjön, vagy velem van valami gáz? =S segítség!
Szia!
Tudod, ilyeneket SOSE beszélj be magadnak. Mert tudod mi a vonzás törvénye? Ha valamiben igazán hiszel, az úgy lesz, illetve ha valamit bebeszélsz magadnak, akkor tényleg kezd úgy tűnni, mint ha igaz lenni...ez egy ördögi kör..valahogy úgy jönnek ki a dolgok..aztán bebeszéled, és akkor meg még inkább úgy jönnek ki. Azt tudom ajánlani, hogy ezeket a rossz gondolatokat töröld ki a fejedből, inkább koncentrálj arra, hogy ha tényleg a sors úgy akarja, hogy ti együtt legyetek, akkor együtt lesztek. Lehet, hogy még talán várni kell egy kicsit, de abban biztos vagyok, amit az előző mondatban írtam:)Hidd el! Átkokban meg végképp NE higgy. Ja éés szerintem egyáltalán nem gáz, ha még nem csókolóztál ennyi idősen, Most léptél a felnőtt korba, és még rengeteg éved van hátra. :) A szerelem nem egy verseny, hanem két ember Komoly kapcsolata, és a csók is akkor az igazi, ha olyan emberrel csinálod, akivel valóban együtt kell lenned:) Minden esetre, kapcsolt ki a telód olyankor , és az meg, hogy ki lát, ne érdekeljen. Bocsi, hogy ilyen hosszú lett. Kívánom, hogy hamarosan összejöjjön neked, és bízom benne, hogy tudtam segíteni:)
Nagyon örülök:)
Ha bármi van még, írjál ide. Ja és, ha összejöttek a dolgok, vagy csak alakultak, akkor is:) Kíváncsi lennék rá:)
:) Jaj, ez jól esett:)
Ha gondolod, beszélgethetünk msn-en is (j.viola.33@hotmail.com). persze csak ha szeretnéd, nem kötelező, csak megadtam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!