Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők. Szerintetek melyik férfi testalkat a legjobb ezek közül?
Előtte-utána fotó két pasiról. Melyik a legkívánatosabb számotokra? Melyikkel ismerkednétek legszívesebben ha csak a testet nézzük?
Az "előtte" fotók. Az "utána" fotók már taszítóak nekem.
Az első fotón inkább a baloldali.
Mert ez a férfiak mániája és nyilván ha valaki alapból szereti az izmos férfiakat, a második képen lévőket se fogja elküldeni, ha egyéb tereken bejön neki.
De én az életben sem sok olyan lánnyal találkoztam, mielőtt azzal jönnének, hogy ez csak itt van így, akik a kifejezetten nagy izmú pasikra buknának.
Múltkor egy tipikus jócsaj kolléganővel beszélgettünk, hogy neki inkább a szálkás, széles vállú de nem felfújt pasik jönnek be. Szóval az a tipikus jópasi alak, ami egy kicsit még vékonyabb az első képen lévőknél. Az átlagnak olyan az ízlése, mint neki.
1. kép.
(A másik képen nekem már annyira taszító ez a testalkat, hogy kizáró ok lenne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!