Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a párotokkal a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a párotokkal a közös hobbitok? Mi az, amit együtt szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 13:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%
Gyúrás, főzés, sporttal és egészséges életmóddal kapcsolatos cikkek bújása és megbeszélése, wellnessezés.
2017. júl. 8. 14:49
 12/21 anonim ***** válasza:
72%

"Kedvenc hobbim az időtöltés."

by Noemi Vagvolgyi

2017. júl. 8. 14:51
 13/21 anonim ***** válasza:
35%
Szex, szex, szex....
2017. júl. 8. 14:58
 14/21 anonim ***** válasza:
69%

Exemmek sportoltunk, turáztunk, társasjátékoztunk.

Szerencsére ezeket egyedül is csinálom és remélem a következő párom is szeretni fogja.

2017. júl. 8. 15:32
 15/21 anonim ***** válasza:
27%

Szex,gyereknevelés ,alvás ,evés ,kutyázás,kirandulas ,nyaralas ,bulik.

W25

2017. júl. 8. 15:34
 16/21 anonim ***** válasza:
30%

Miért vannak lepontozva azok, akik gyereket nevelnek?

Titeket úgy látszik, nem nevelt a kutya sem.

2017. júl. 8. 16:26
 17/21 anonim ***** válasza:

Én is nevelek gyereket, de mellette vannak kizárólag kettesben eltöltött időnk is.Szükség van rá.

Holnap pl. megint grillezünk, nudizunk az udvaron, úszkálunk.(A lányom az apjánál van hétvégén)

Igen, holnap csak kettesben leszünk.Írtam, hogy hobbink az utazgatás többek között.Utazni, pihenni szoktunk hárman is, de van, hogy csak ketten.

Attól mert van gyerek, kell igenis a közös hobbi, együtt töltött idő.

A gyereknevelés nem hobbi, legalábbis nekünk az életünk része.A hobbi alatt én mást értek.

Hobbink a kerti tavak, a különleges növények, a gyönyörű udvar.

2017. júl. 8. 16:32
 18/21 anonim ***** válasza:
52%

"Attól mert van gyerek, kell igenis a közös hobbi, együtt töltött idő. "

Ugyanezért nem értem a szexet sem. A szex az egyik legfontosabb része egy jó kapcsolatnak, viszont semmiképpen nem hobbiként tekintenék rá, és szerintem elég vacak az a kapcsolat, ahol a közös szabadidő = szex, és nincs semmi más

2017. júl. 8. 16:57
 19/21 anonim ***** válasza:

A szexet én pont ezért nem írtam bele a hobbijainkba, mert az a kapcsolatunk lényeges része, a gyereknevelés az életünk része, nem pedig hobbi.

Biztos vannak akiknek a gyereknevelés tölti ki a mindennapjait, szerencsére mi mindig összehozunk valamit ami csak kettőnkről szól.

2017. júl. 8. 17:03
 20/21 anonim ***** válasza:
52%

Pokémonozunk, sportolunk néha, sorozatokat nézünk, kirándulunk, mozizunk . Szinte bármit szívesen csinálunk együtt, újdonságokat is szoktunk kiprobálni együtt.

A főzés is egyfajta közös hobbi, nem kötelesség,hanem tényleg szeretjük csinálni.

Közös állataink is vannak, aminek a gondozása is együtt történik,ezt is mondanám hobbinak.

2017. júl. 8. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!