Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire ronda nő vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire ronda nő vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdésnek hangzik. Többször társkeresőn chatelek egy férfiakkal. Aki dicsérnek engemet: azzal hogy randizni akar velem ,szerelmes belém, tuti gyönyörű lány vagy, velem akarja leélni az életét..stb. Amikor elküldöm magamról a képet, akkor egyből eltűnnek. Meg kérdezem miért nem írsz vissza, akkor nem kapok választ. Utoljára is így volt elküldtem magamról képet. A férfi utolsó válasza: fújj ronda vagy. Tényleg ennyire ronda nő vagyok?

2017. júl. 8. 10:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Igen, társkeresőn tipikusan képcsere után szakad meg a kommunikáció... Férfiként velem is sokan eljátszották, de én is eljátszottam egy-két amúgy aranyos lánnyal. Szégyellem is magam miatta, de ha valaki nem tetszik már képen sem, akkor kicsi az esélye, hogy a valóságban tetszeni fog. Ez van, jobb a legelején véget vetni az ilyen esélytelen ismerkedésnek.

A külső amúgy elég relatív dolog tud lenni. Lehet, hogy valakinek tetszel, valakinek meg nem. Sőt az is lehet, hogy valakinek nem igazan tetszettél, de később meglát benned/rajtad valamit (pl. gesztusok, ruha, kisugárzás, stb.), amit eddig nem és átkattan az agyában egy relé. :)

Persze általánosságban meg lehet mondani, hogy te inkább szép, vagy nem szép lány vagy, hogy a többségnek fogsz tetszeni, vagy sem.

Ha gondolod küldj nekem is képet és elmondom a saját véleményemet, hogy nekem tetszel-e és hogy egy másik random ember mit mondana rólad.

2017. júl. 9. 09:20
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem csak unatkozott a kérdező. Nem is valós probléma, de még talán nem is nő :D
2017. júl. 9. 10:30
 23/24 anonim ***** válasza:

Ott b*sz*d el, hogy hitelt adsz olyan emberek szavának, akik azt írják egy szimpla chateléskor, hogy leélnék veled az életüket. Ilyesmit vagy az iq-csökkentett emberek hisznek el, vagy általános iskolás korú kislányok.

Ha egyik sem vagy, akkor csak egy olcsó troll. De akkor meg ne rabold más idejét, játsszál máshol.

2017. júl. 9. 11:42
 24/24 anonim ***** válasza:

Szóval...

A pasi: Szia! Tetszik a profilod!

Te: Szia! Köszi! :)

-5 perc chateléssel később-

A pasi: Te vagy életem szerelme! Veled akarom leélni az életem! Ja, és küldesz képet?

Te: Ok

-elküldöd a rosszul sikerült selfidet-

A pasi: Fúú de ronda vagy xd bocs, de meggondoltam magam. Pussz!

Te: Csalódsz hogy megint nem jött össze egy eljegyzés 5 perc chat és egy képküldés után, és keresed tovább az igazit.

A tanácsom: Ébredj fel, az élet nem egy tündérmese, nem lesz valaki egy kis chat után szerelmes. Aki meg ezt mondja azzal vagy csoda történt, vagy még akkor is hazudik ha kérdez. Az ilyeneknek vissza se írj inkább. Kép nélkül meg nem tudom eldönteni hogy ronda vagy-e, vagy nem.

2017. júl. 19. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!