Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire ronda nő vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire ronda nő vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdésnek hangzik. Többször társkeresőn chatelek egy férfiakkal. Aki dicsérnek engemet: azzal hogy randizni akar velem ,szerelmes belém, tuti gyönyörű lány vagy, velem akarja leélni az életét..stb. Amikor elküldöm magamról a képet, akkor egyből eltűnnek. Meg kérdezem miért nem írsz vissza, akkor nem kapok választ. Utoljára is így volt elküldtem magamról képet. A férfi utolsó válasza: fújj ronda vagy. Tényleg ennyire ronda nő vagyok?

2017. júl. 8. 10:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
73%

megeshet de kép nélkül nem tudunk sokat mondani

és próbáltál már változtatni? azért elég sokat lehet javítani a külsődön ha szeretnél :)

2017. júl. 8. 10:28
 2/24 anonim ***** válasza:
87%

Ismeretlenül írnak ilyeneket hogy szerelmesek beléd, veled akarja leélni az életét?! Szerintem ezektől alapból nem szabad semmit várni, én az ilyen szöveget minimum féléves kapcsolat után tudnám komolyan venni, ha egy idegen írna ilyet, nem is nagyon beszélnék vele többet...

Szóval nem hiszem hogy veled van a baj, csak ezek ilyen gyökerek.

N

2017. júl. 8. 10:32
 3/24 anonim ***** válasza:
68%
Privátban küldesz képet?
2017. júl. 8. 10:33
 4/24 anonim ***** válasza:
76%
Fotót tegyél fel, így nehéz megítélni.
2017. júl. 8. 10:38
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. Sajnalom :(

De emiatt ne add fel. Sok ffi csak az ilyen helyeken egy csajszit keres szeretonek az asszony melle.

22L

2017. júl. 8. 10:40
 6/24 anonim ***** válasza:
50%

"Tudom, hülye kérdésnek hangzik."

Tévedsz. Szimplán trollkérdésnek hangzik:)

2017. júl. 8. 10:45
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ha gondolod, küldj egy képet, mert látatlanban nem tudunk mit mondani.

Amúgy a szépség relatív.

21L

2017. júl. 8. 10:48
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Így kép nélkül nehéz eldönteni.
2017. júl. 8. 10:52
 9/24 anonim ***** válasza:
51%
Engemet...
2017. júl. 8. 10:55
 10/24 anonim ***** válasza:
76%

Kép nélkül is azt mondom, hogy egyszer szánj rá egy kis pénzt, és keress fel egy stylistot! Kihozza belőled, amit lehet, és ad tanácsokat.

Ezen kívül sportolj! Mármint ha még esetleg nem tennéd. Minden alkaton csak javít.

Neten ismerkedni pedig csak "őszinte profilképpel" érdemes. Amin nincs se szűrő, se photoshopp, se (sok) smink, és látszik az alakod (legalább derékig rajta vagy, illetve van legalább egy egész alakos képed). Akinek nem tetszel, az nem pazarolja az idődet. Csak olyan fog írni, aki elfogad külsőre.

2017. júl. 8. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!