Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szegény ronda vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szegény ronda vagy átlagos lányokból lesznek, beképzelt nagyon pénzéhes nők?

Figyelt kérdés

Saját tapasztalatomból írom.

Régen szegény ronda vagy átlagos lányok "nem érdekli a pénz", szerény, kedves, nebáncsvirág személyiséggükel ,kifognak egy pasit.Pasi "szerelme" pénzéből feltuningolva(új drága ruha,fodrász,müköröm ..stb) magát.

Szerény,kedves,nebáncsvirág lányból.Beképzelt, nagyszájú, nagyravágyó, pénzéhes(saját anyját eladná) ,hisztis nők lesznek. Ismertem ilyen nőket. Mi az oka ilyenek lesznek? Lehetséges szerény,kedves,nebáncsvirág személyiség csak egy álca náluk? Azért érdekes mert magyar köztudatban az van: pénzes csinos lányok mind beképzeltek ,pénzéhesek. Szegény ronda vagy átlagos lányok kedvesek ,aranyosak,nem pénzéhesek.

2016. dec. 15. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Saját tapasztalat alatt azt érted, amit a neten olvasol/látsz? :D
2016. dec. 15. 11:38
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
1.: igen, valószínűleg :D meg amit a képzeletéen tapasztal
2016. dec. 15. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
értem, mit akarsz, és osztom első kettőt. De csak nekem zagyva az egész írás első fele? csak szavak egymás után dobálva.
2016. dec. 15. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy google fordító
2016. dec. 15. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
Ezt hallja otthon az anyjától "Keslányom, házaasoggyá' be gazadékhó' az a jövő, te ne szúrd el, hogy csak egy ilyen középvezetővel házasodsz meg mint én ezzel a balfúró apádda'..."
2016. dec. 15. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
És miért kell nap, mint nap ilyen ostoba, általánosító, értelmetlen kérdéseket feltenni nyomi fiúknak? Talán ezzel vigasztaljátok magatokat?
2016. dec. 15. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:
33%

Halál komolyan írom, véletlenül tényleg találkoztam ilyen esetben a rokonságomban.

De utáltuk szegény nőt :D

Nagyon szegény volt, megfogta a kedvessegével a szeretetre éhes nagybátyámat. Egészen az esküvőt követő kb. 1 évig mézes-mázos maradt.

Aztán egyszer egy téli utazás alkalmával elhozta az édesanyját és a testvéreit, a mi 4 fős kis családunkat is elhívták meg nagyszüleimet is. Az anyjáéknak meg nekünk (összesen kb. 10 fő) egyetlen 2 franciágyas szobát foglaltak, a többiek majd aludjanak kanapékon. Ők meg kényelmesen terpeszkedtek. Az anyjáek olyan szegények voltak, hogy enni is mi adtunk nekik, ők meg étterembe mentek kettesben.

Aztán a csaj elkezdett erotikus masszőrként dolgozni, kapott kocsit, jó fizetést, mellműtét. Talált egy vastagabb pénztárcájú pasast és le is lépett. 3 év után elvált a nagybátyámtól.

Ez is mindenért hisztizett. Vendégségben mohó volt, minden kiszedett nagy mennyiségben a tányérjára és összetúrta, aztán kaparta a szemétbe, csak hogy másnak ne jusson. Undorító volt.

Elején kis nebáncsvurág aztán meg egy hárpia, műnő lett. :/

Nekem erről tipikusan a műszempillás gázoló ugrott be. Ugyanaz a szívtelen kegyetlen pénzéhes típus, akinek mások élete sem számít.

2016. dec. 15. 12:49
 8/8 anonim ***** válasza:
*elírtam ilyen "esettel" csak mobilról írtam elnézést.
2016. dec. 15. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!