Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire ronda nő vagyok?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdésnek hangzik. Többször társkeresőn chatelek egy férfiakkal. Aki dicsérnek engemet: azzal hogy randizni akar velem ,szerelmes belém, tuti gyönyörű lány vagy, velem akarja leélni az életét..stb. Amikor elküldöm magamról a képet, akkor egyből eltűnnek. Meg kérdezem miért nem írsz vissza, akkor nem kapok választ. Utoljára is így volt elküldtem magamról képet. A férfi utolsó válasza: fújj ronda vagy. Tényleg ennyire ronda nő vagyok?2017. júl. 8. 10:26
11/24 anonim válasza:
Hát küldj egy képet, mindjárt többet lehet mondani.
14/24 anonim válasza:
Lehet csak a fotód vacak. Nekem van egy csomó olyan lány ismerősöm, akik élőben nagyon jól néznek ki, de a facebookos fotóikat, ha feltöltenék egy társkeresőre szóba se állnék velük. Tegnap is pont így jártam, hogy láttam egyik ismernek van új fotója és tökre ilyen elnyújtott feje van, meg óriási homloka a fotón, miközben valóságban teljesen arányos. Úgyhogy a fotók csalnak, de nagyon is. Inkább szólj valamelyik ismerősödnek, hogy szánjatok egy délutánt a dologra és csináljatok pár fotót, lehet lesz sokkal jobb is :)
16/24 anonim válasza:
Meglepő, hogy nőkkel is előfordulhat ilyen.
17/24 anonim válasza:
Nem vagy ronda, ők ittak még aznap túl keveset.
Egyébként azért érdemes jobban megnézni* azt a képet, mert az "amatőr fényképészek" munkái (levakuzom magam egy vacak mobillal az előszobatükörnél - szelfik) elég sokat tudnak rombolni a valóságoshoz képest.
Szóval egy átlaglányból is lehet bányarémet csinálni, no.
*Nem nekem, hanem neked!
18/24 anonim válasza:
Képet ide is küldhetsz, kíváncsi vagyok.
19/24 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok küldjél képet megmondom.
20/24 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz képet.
Egyébként a külső nem annyira számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!