Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudnak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak a férfiak leválni az anyjukról?

Figyelt kérdés

Természetesen tisztelet a kivételnek. De én eddig mindig megszívtam. Volt, aki mamahotelben lakott 30 felett is, holott nem lett volna anyagi akadálya az összeköltözésnek. De kényelmesebb ha mindent elérak az anyja, meg az is maga mellett tartaná a fiát. Volt, aki termálba, állatkertbe járt rendszeresen az anyjával, kb mintha két nője lett volna, rám így kevesebb idő jutott. A mostani barátommal együtt élek, de ő is egyből ugrik az anyjának, és ő neki a legtökéletesebb nő. Nem értem mire jó ez. Miért nem lehet leválni, nem teljesen, de normális mértékben. Én is le tudtam, pedig szeretem nagyon a szüleimet.

22l

2017. júl. 6. 20:47
1 2
 11/11 anonim válasza:

Azt, hogy a férj anyja nem manupulál, nem kihasznál, erősen vitatom.

Anyósom mániája, hogy a férjem lánya az ő másolata lesz.

Két fiunk született, szeretetben és igaz értékrendben neveltük.

Anyósnak nem jött össze a lányunoka vágya. Ezért azt találta ki, hogy engem, a fejeséget nyilvánítsuk betegnek, a férj a kisebbik fiút pedig anyóssal az ő férjével és a kisfiú apjával fogják felnevelni. A nagyobbik fiunkra azt mondta a férjem a terv kapcsán, hogy a másik nagyszülőknek is jusson valami.

A férjem ebben a ritka aljas tervben az anyja mellé állt. Anyós bízott abban, hogy az új nőtől a férjemnek majd lánya születik. Az én szüleim ebben a fantasztikus tervbe nem egyeztek bele, pedig anyós írásban kérte, hogy a feleséget nyilvánítsák betegnek és járuljanak hozzá a kisebb gyerek anyjától való elszakításához. A férjem a gyerekkori szeretethiány miatt nárcisztikus ember lett. Az anyjával volt egész házasságunk idején bizalmi kapcsolata. Ez egy ritka aljas és önző nő, aki egy egész családot és 4 ember életét akarta tönkretenni. A férjem pedig kivétel nélkül minden ötletében mellé állt.

febr. 2. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!