Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudnak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak a férfiak leválni az anyjukról?

Figyelt kérdés

Természetesen tisztelet a kivételnek. De én eddig mindig megszívtam. Volt, aki mamahotelben lakott 30 felett is, holott nem lett volna anyagi akadálya az összeköltözésnek. De kényelmesebb ha mindent elérak az anyja, meg az is maga mellett tartaná a fiát. Volt, aki termálba, állatkertbe járt rendszeresen az anyjával, kb mintha két nője lett volna, rám így kevesebb idő jutott. A mostani barátommal együtt élek, de ő is egyből ugrik az anyjának, és ő neki a legtökéletesebb nő. Nem értem mire jó ez. Miért nem lehet leválni, nem teljesen, de normális mértékben. Én is le tudtam, pedig szeretem nagyon a szüleimet.

22l

2017. júl. 6. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

Én nem beszélek ilyen emberekkel, úgy egyáltalán. Nem tudom, te honnan szeded össze őket, de legközelebb simán csak kérdezz rá milyen a kapcsolata a családjával. Ha túl szoros, akkor tipli.

26N

2017. júl. 6. 21:08
 2/11 anonim ***** válasza:
11%
Attól függ, mióta is voltatok együtt. Ha még 2 éve se, akkor érthető a dolog - az édesanyja 30 évig nevelte, őbenne meg tud már bízni. Ne gondold, hogy 1-2 év alatt ki tud fejlődni egy férfiban olyan szintű bizalom egy másik nő iránt, hogy otthagyná érte az életét. Ez eléggé nagy felelőtlenség.
2017. júl. 7. 00:41
 3/11 anonim ***** válasza:
65%

Nem csak a férfiak, hanem általában nagyon sokan vannak így. Társfüggő társadalom elmélete ufán keress, meg olvass a társfüggőségről!

Valószínűleg ezeknek a pasiknak te is inkább egy pótanyát jelentesz, mint szerelmet :(

2017. júl. 7. 00:55
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

Anyu nem mártírkodva végez házimunkát, anyu betesz a közösbe, anyu másodállást is vállal a családért, anyu nem undorodik meg tőlem, ha beszarok, anyu ápol, ha beteg vagyok, anyuért bármit megteszek és ha valamit jól csinálok megdícsér érte. Az anyuk ezt általában elég sokáig csinálják, jóval tovább, mint egy átlag kapcsolat tartani szokott. Anyu azért letett valamit az asztalra ezeknek az embereknek amik a te egy szál puncidnál még akkor is többet érnek, ha olyan sima, mint egy jénai tál. Nem megsértődni kell ezen, hanem tudomásul venni. Nem kell senkinek sem a férfi anyjának lenni, de pár értéket villantsanak már a barátnők is ne csak a bírálatokat osszák. Kérdező rólad sem tudunk semmit azt leszámítva, hogy van egy p*nád.

30/f

2017. júl. 7. 02:21
 5/11 anonim ***** válasza:

#4: ez jogos, ráadásul nagyon tetszett a nyers fogalmazás, jót röhögtem a reggeli kávém mellett :D

De az anya és a barátnő között meg lehet tartani az egyensúlyt úgy is, hogy egyik sincs elhanyagolva. Nyilván én sem ismerem a kérdezőt, de tudom, hogy előfordul indokolatlanul erős kötődés, vagy inkább az egészséges elszakadás hiánya. Van, hogy az anyuka a fia fejére nő, és bármikor, bárhol elvárja, hogy az ugorjon. És ezt nem mindenki tudja megfelelően kezelni. Vagy nem is akarja, mert nem érzi. Vagy lusta és jó neki otthon, eszébe sincs változtatni és ő nő az anyja fejére.

Sőt, az anyának is el kéne fogadnia, hogy a fia felnő és ha kell, támogatnia az egészséges elszakadásban.

2017. júl. 7. 09:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha a nő vetélytársat lát a leendő anyósjelöltben, akkor az egész dolog alapból van elb*szva
2017. júl. 7. 12:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Te meg apàdtól nem tudsz elszakadni. Vagy ha igen akkor keresed a helyettesét.30 feletti csàvókról beszelsz meg összeköltözésről 22 évesen. Csak ugye viszket.
2017. júl. 9. 18:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Kvázi azért mert szinte ő az egyetlen nő, akiben bízhat, és aki őszintén, érdek nélkül tudja szeretni a fiát anélkül hogy kihasználná, visszaélne a bizalmával.

Azt már csak zárójelben említem meg, hogy az élete első 20 événél végig mellett állt, és erre a nők nagyon kis százaléka (kevesebb, mint 0,5) képes. A #2 válaszadó remekül leírta az igazságot, persze az önérzetes kis hisztérikáknak ez baromira nem tetszik :DDDD

Lehet engem is lepontozni bátran, szeretem látni ha igazam van:DDDDD beismerni úgyse fogjátok, mert az ugye derogál :D szánalmasok!

2018. okt. 29. 23:47
 9/11 anonim ***** válasza:

azért, kérdező, mert inkább megbíznak olyasvalakiben, aki születésétől fogva vele volt, felnevelte, és igazán szereti, nem érdekből

te kiben bíznál meg inkább, kérdező? egy olyan férfiben akit 15 éve ismersz minimum, vagy olyanban, akit alig két hete ismertél meg?

őszinte választ pls.

jújújújú! most engem is le fog pontozni a sok sutyerák, mert szétvertem a rózsaszín vattacukor álomvilágukat, és a csúnya-búnya rögvalóság kemény talajára pottyantak, megütötték magukat, brühühühühü :'(((((((((((

2019. aug. 19. 18:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Mert az anyjukkal kapcsolatban legalább valamelyest biztosak lehetnek abban hogy nem akarja őt se manipulálni, se kihasználni, se más

Nyilván vannak olyan családok, ahol az anya nemszerette a gyerekeit, de most nem róluk van szó

Arról van szó, hogy alapesetben az egész világon EGYETLEN nő van, aki komolyan és őszintén szereti a fiát: az édesanyja

A családi kötelék jóval erősebb annál, semhogy te csak úgy befurakodhatnál, nem mellesleg a te szüleid se bíznak a pasiban, az ugye rendbe van

A mamahotelnek gazdasági okai vannak, nem mindenki szarja a pénzt, és veszi meg zsebbű' a röhejesen túlárazott kérókat

A családi programok pedig nem tudom, miért zavarnak téged, én is járok étterembe a családommal, együtt karácsonyozunk, együtt gyújtunk gyertyát halottak napján is a síroknál, hőböröghetsz emiatt, csak éppen értelme nincs

Ahogy neked is, neki is a saját családja az első

Ha ezt nem tudod megérteni, akkor fölösleges is elmagyarázni, kb. mintha egy vaknak mondanám, mi az a kék

Ja és engem is pontozzatok le, és nyugodtan veregessétek magatokat vállon: igen, ismét tettem azért, hogy sose jöjjön ki ez a szerencsétlen nép abból a qrva nagy gödörből amit ásott magának!

2021. jún. 3. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!