Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számíthatok rá vajon, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számíthatok rá vajon, ha anyagilag így áll hozzám?

Figyelt kérdés
Egy éve járunk, komoly a kapcsolatunk. A párom jól keres, 29 éves férfi, én 21 vagyok, még tanulok. Az a problémám, hogy a szüleinek mindent megvesz, pénzt is ad nekik, pedig nem szorulnak rá, ki is használják én úgy érzem. Én nyáron tudok dolgozni, de szorgalmi időszakban nem. Nem azt várom, hogy tartson el, de mindig kifutok a pénzemből, pedig nagyon spórolok. Jól esne, ha néha segítene, de nem érzem úgy, hogy számíthatok rá. Hiába mondom, hogy draga a bérlet vagy a fogamzásgátló. Neki ez nem sok, de én legalább biztosabbnak érezném. Főleg, hogy ilyen hozzáállásal nem tudom, hogy merjek-e igazán komolyan tervezni vele.
2017. júl. 6. 19:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Na szép... Nem azért,mert nem ad neked pénzt,hanem,hogy a védekezésre ő maga nem gondol.Nem mondom,hogy pénzeljen,de senki ne mondja már,hogy nem tud ő is beszállni legalább a védekezésbe vagy valami másba.
2017. júl. 7. 02:05
 22/22 anonim ***** válasza:
Nevetséges, hogy mindenkit lepontoznak, aki szerint ne a srác pénzelje a lányt. Gratulálok, szokásos gyakoris színvonal. Nyilván a fogamzásgátlásba szálljon be, de azon kívül a kiadásaidhoz semmi köze. Nekem nem lenne pofám lehúzni pénzzel a társamat, azt meg továbbra se értem, hogy mi akadályoz meg abban, hogy dolgozz?
2017. júl. 8. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!