Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számíthatok rá vajon, ha anyagilag így áll hozzám?
Nem mindenki bírja épp ésszel, ha dolgozik is.
Én másfél évig dolgoztam szintén egy nehéz szak mellett, de nemrég felmondtam, mert nem bírtam. Lehet, hogy nekem nehezebben megy az iskola, és nem rendelkezem 180 IQ-val, ettől függetlenül nem érzem úgy, hogy diploma nélkül kell meghalnom. Nehezebben, de én is megszerzem.
A kapcsolatunk kezdetén én dolgoztam, a párom nem, és azért nagyon sokszor segítettem neki. Persze ezeket később megadta, de nem hagytam ott a sz*rban. Amikor pedig én dolgoztam kevesebbet, vagy egyáltalán nem dolgoztam, akkor ő is mindig-mindig adott, és magától ajánlotta fel. Csak hogy tudjátok, hogy a kölcsönös is létezik.
A fogamzásgátlásba mindenképp be kellene szállnia, mert az nem csak a te érdeked. Gondolom, pont ő a másik fél a szexben neked.
21/L
Én 26 vagyok, de nekem eléggé égne a pofám, ha a KÖZÖS védekezési módszert összvissz a lány állná, aki egyébként is még tanul és nem dolgozik, én meg elvileg tele vagyok pénzzel, és elég bőkezűen osztogatom a családomnak.
Jó persze tudom én, hogy Átlag Józsik szerint nincs úgy rendes kapcsolat, ha a lány nem engedte minimum se.ggből szájba azért a 300 forintos kávéért, de most komolyan...?!
Szerintetek ez rendben van, hogy a palija mindent megvesz magának meg a családjának és a barátnőjét csak úgy dugja, hogy még a fogamzásgátló FELÉT SEM állja? És már mégis miért kéne ezt a lánynak felhoznia, bakker egy felnőtt férfinek ez magától nem jut eszébe...?
Szánalom komolyan, hogy egy ennyire önző fazon viselkedésére is az az első reakciótok, hogy a lány egy pénzsóher kva, mert némi támogatást várna. Nem azt írta, hogy vegyen neki gucci táskát, meg vigye el hetente wellnessbe, hanem hogy segítsen neki a fogamzásgátlóval (AMI KÖZÖS ÉRDEK!) meg a bérletével, mert nyilván rohadtul nincs pénze, ha a párezer ft-os diákbérletet meg a párezer forintos fogamzásgátlót már nyögve tudja csak kifizetni...
Szerintem keress egy FÉRFIT, akibe szorult némi tisztesség, mert ő határozottan nem ilyen. És lehet leszavazni, én ezeket simán kifizetném a barátnőmnek, csak legyen meg a diplomája, AZ a fontosabb, nem az a kb 10 ezer forint, vagy annyi se...
A fogamzásgátlón kívül nem értek egyet. 1.Azt beszéljétek meg ,mert tényleg a szexhez is 2 ember kell ,akkor a védekezést miért te álljad egyedül.
2. Együtt éltek?
3. Az hogy ő a saját maga által megkeresett pénzét mire költi az az ő dolga ,arra költi amire akarja és szerintem neked nincs jogod ebbe beleszólni. Ha együtt éltek az azért más ,de ezt nem írtad.
4. Nem értem hogy sokan miért gondolják azt hogy a parkapcsolat egyenlő azzal hogy össze vagytok nőve ,és ne akard hogy eltartson (tudom hogy ezt említetted hogy nem) de sokszor elszalad a ló az emberekkel és egy berletből ,meg ebből-abból könnyen kocsi ,lakás stb lehet.
Plusz szerintem a te bérletpénzedhez neki semmi köze.
#18, ha a te barátnőd/barátod hó végén már nem eszik, mert nincs pénze, nem löksz oda neki két kiflit?
Persze, hogy nincs joga beleszólni, hogy a barátja mire költi a pénzét, senki nem is beszélt jogról. Én is csak emberségről, meg szolidaritásról beszélek. Mint írtam az előbb, három hétig etettem a barátomat, nálam reggelizett, és csomagoltam neki a munkába főtt ételt, minden nap. Nem azért, mert neki ehhez joga volt, hanem azért, mert nem tudnék egy falatot sem jóízűen lenyelni, ha tudnám, hogy akit szeretek, az éhes.
De aki ezt nem érzi, annak miben nyilvánul meg, hogy szereti a párját? A dugás nem jó válasz.
Ez szép, de ezzel adsz erkölcsi fogódzkodót ahhoz, hogy a legjobb dolog a világon beházasodni gazdagékhoz és az ő pénzüket elverni...
Bár a mai proletár világban ahol 2 párt is azzal kampányol sikeresen, hogy "fizessenek a gazdagok" ott a proletár-logika érvényesül, hogy a gazdagnak kötelező a szegény adósságait fizetni és ételt adni nekik.
#19 Nem arról beszelek hogy hagyja éhen halni. Csak szimplán arról van szó ,hogy NŐKÉNT nem tartom teljesen jogosnak a kerdező kiakadását. Nem azt mondtam hogy semmiben nincs igaza ,mert számos dologban van.
Egyrészt nem részletezte hogy mennyire nehéz a helyzete ,amiről te beszélsz az már a nagyon szélsőséges kategória. Nyilván ha a pasi nem látja hogy akkora a baj ,vagy csak nem akarja látni ott probléma van egyrészt a kommunikáció (mert ha csak annyit mondott a kerdező hogy draga a bérlet ,az csak szimpla mindennapi panaszkodásnak is minősülhet ,tehát lehet hogy nem is kapott pontos kepet arról hogy milyen a szituáció -és mielőtt még ebbe is belekötne valaki hogy baj van ott ha ezt nem veszi észre ,simán megtörtenhet hogy valaki ezt ennyire jól elrejti ,nyilván nem rossz szándékkal) másrészt pedig a hozzáállás.
Az más ha a kérdező konkrétan megmondta a párjának hogy 'bocsi józsi ,éhen halok'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!