Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondolnátok egy olyan férfiról, akinek 23 évesen még semmi tapasztalata a nőkkel (se csók, se szex, se flört, se semmi)?
Figyelt kérdés
Lehetőleg kort is írjatok!2017. júl. 5. 21:56
11/13 anonim válasza:
Valaki definiálná nekem a flört szót?
12/13 anonim válasza:
22 evesen csak abbol az egy okbol nem tetszene,hogy nem elte ki magat, (ha kapcsolatrol lenne szo). Nekem az elso pasim ilyen volt. Mint baratno tokeletes voltam, de neki en voltam az elso komoly noje es hat meg nem dugta bele eleg lyukba a farkat...ezert folyamatosan megcsalt. Mellettem szerezte a tapasztalatait.
Olyan nagy nyomokat hagyott bennem, hogy maig felfordul a gyomrom, ha ra gondolok. Ezert nagyon felnek osszejonni egy minden szempontbol szuz ferfival. Szexre meg nem kene, mivel csak kapcsolatban vagyok hajlando.
De hat ez en vagyok...
13/13 dzsoz válasza:
Ne aggódj!Van még időd! Nekem van egy haverom aki 42éves és sajna ugyanebben a cipőben jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!