Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyötör mindig? Neki egyáltalán nem voltak ezek szerint érzései?
Figyelt kérdés
Lánybarátom volt sokáig az illető. Mindenki azt mondta, hogy mi ideális pár lennénk és neki se volt ellenére, hogy flörtöljünk és randizzunk párszor. Egyik randi után meg is csókolt elköszönéskor. Izzott a levegő, mégis csak szűk baráti kört avattunk be, hogy pontosan mi készül. Aztán nem haladtunk semerre, jó volt a társasága, mégse volt több köztünk és a testi kontaktus is csökkent, egyre kevesebb volt az ölelés is, puszi. Aztán mondtam, hogy beszéljük meg, hogy hogyan tovább. Végül arra jutottunk az érvek mellett, hogy hosszú távon nem fog működni a kapcsolat (komoly érvek voltak és jogosak sajnos). Visszaestünk barátságba, de állandóan keres, szóval nem tudok felejteni, ráadásul a minap a találkozásunkkor elmondta, hogy kik tetszenek neki és érdeklődött irántuk. Nekem viszont ez olyan rosszul esett, hogy mikor hazajöttem majdnem sírtam. Ilyen gyorsan túltette magát a történteken? Mikor megbeszéltük, hogy csak barát, olyan erősen megölelt, hogy azt hittem összeroppant, most meg ezzel jön.2014. nov. 1. 20:25
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem volt őszinte veled.
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor miért csókolt meg engem? Nem én kezdeményeztem és meg is lepett igazából.
2014. nov. 1. 20:28
3/12 anonim válasza:
Fuhh, úgy érzem, hogy soha nem fogsz erre már választ kapni.
4/12 anonim válasza:
Lehet, hogy egy ideig most hanyagolnod kellene ezt a lanyt, legalabb addig, mig egy kicsit helyrerazodsz. Es szerintem azt is megmondhatod, hogy nem te vagy a megfelelo ember, akivel a pasizos ugyeit mehbeszelheti.
5/12 anonim válasza:
Tudja ő egyáltalán, hogy te hogy érzed magad emiatt, vagy játszod előtte a semlegest, de közben elvárod, hogy találja ki a gondolataidat?
6/12 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy nem esett jól nekem.
2014. nov. 8. 21:56
7/12 anonim válasza:
Nyilván. De nem arra gondoltam, hanem arra, hogy te azóta is ácsingózol utána, és kellemetlen számodra, hogy tartja veled a kapcsolatot. Ezt tudja?
8/12 A kérdező kommentje:
Nem, de igazából néha jól esik vele beszélni, tehát nekem is rossz érzés lenne teljesen megszakítani vele minden kapcsolatot.
2014. nov. 8. 22:05
9/12 anonim válasza:
Akkor nem ő gyötör, hanem te magadat.
10/12 anonim válasza:
Hú basszus, nekem is hasonló a helyzetem csak fordítva mert én lányként még mindig érzek iránta, de ő neki nem ment. El kell felejteni. Hosszú idő, főleg ha sokat beszéltek és találkoztok, nálunk mondjuk ez most még aktuális hiszen táncpartnerek vagyunk. De le kell foglalnod magad, hogy ne gondolj rá. :) Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!