Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi alapján választotok fiút?
Pénz
Kocsi
Meg azért legyen magas...
Nekem higgy...
A nők nézik a külsőt, ahogy a pasik is.
Általában arc, haj, fenék, testfelépítés. De amúgy a kézfejet, körmöket is. Nagyon sok nő majdnem elsőnek azt nézi meg, hogy mennyire szép a pasinak a keze.
Meg a belső is ugyan úgy fontos a hosszabb távú kapcsolatoknál.
Olyan 50-50 arányban fontos. Mind a kettő számít
Külsőleg engem annyi érdekel, hogy szimpatikus legyen számomra. Ez olyan összhatáson múlik, amit nem tudok elmagyarázni - én magam sem értem. Egymástól abszolút eltérő férfiakat találtam már szimpatikusnak, szóval szó sincs arról, hogy "csak a sportos", vagy "legyen szőke haja". Ez egy összebenyomás.
Egyebekben pedig a legfontosabb, hogy legyen közös érdeklődési körünk, legalább valamennyire kompatibilis elképzeléseink az életről, intelligens legyen, és legyen humora.
Meg ne legyen undorítóan vékony, mint én.
Kedves első nyilvánvalóan egy megkeseredett egyedülálló pasi aki a primitív godolkodásával minden nőt egy kalap alá vesz...Szánalom.
Amúgy mivel én magam is kissé alternatív művészettöri hallgató vagyok, a hasonló fiúkat szeretem...De persze nem törvényszerűen :D Volt már agrár mérnök barátom is, de számomra a rajz az élet értelme, így célszerű egy olyan társat választani, akinek hasonló az érdeklődési köre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!