Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi történik velem!? Mit kellene csinálnom?
helyetted döntsem el hogy fassz kell neked?
te mocskos kurrva!
Ez ronda dolog, ha nem kamu!
Köszönöm a választ.
Csak sajnos nem tudtam felvenni a kapcsolatot azzal a másik sráccal. Így még azt sem tudom, hogy Ő mit gondol, egyáltalán feladná e a kapcsolatát!
Kedves Kérdező!
Ne akarj semmit. Volt egy jó éjszaka, egy kaland és kész. Másnap azt érezted, hogy ez mennyire feltöltött, energizált Téged. De csak ennyi. Itt Bp-n egy átlagos buli ilyen szokott lenni:) Nem is baj, hogy nem tudod elérni a tagot, hidd el. Nem kell túlbonyolítani a dolgot, néha az egyszerűbb szebb, elégedj meg ezzel az élménnyel! A pasidnak azért mondd el a dolgot, h jól éreztétek magatokat, tánc egy kis csók, ennyi. Ha valamennyire értelmes, akkor meg fogja érteni, még ha eleinte haragos is lesz. Good Luck & Have Fun!
Üdv,
SevN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!