Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz? Megérdemlem azt hogy cikiznek?
Figyelt kérdés
Szerintetek gáz ha egy 12 éves lánynak 75/B-s melltartó kell?Azt osztálytársaim mindig cikiznek miatta :(szerintetek is gáz?:(2010. máj. 20. 18:47
11/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat csak már unon hogy az egész suli röhög rajtam mert pletykálnak az oszt.társaim :(
2010. máj. 20. 19:12
12/15 anonim válasza:
Hallod cseréljünk már helyet:D Én 14 vagyok és örülnék neki hogyha ekkora mellem lenne. :) Ne foglalkozz vele. Ha nem lenne melled, akkor nagyobb korodban meg azért cikiznének. Fogd fel úgy: hogyha beszélnek rólad, akkor foglalkoznak veled, azaz fontos vagy nekik. :)
13/15 anonim válasza:
Ja. Sz_rd le mit pletykálnak.:D
A fiúk éretlenek (később tetszeni fog nekik), a csajok meg irigykednek.:)
Ennyi:)
14/15 anonim válasza:
Vágj vissza:D Mondd, hogy egy nagyobb cici még mindig jobb mint egy kis farok... És nézz végig megvetően rajta.
Ha meg lány az illető? Irigykedsz?Neked fele ekkora se lesz felnőttkorodban! Vagy valami hasonlót.
Egyébként meg minden csoda három napig tart, minél jobban látják, hogy felveszed, annál jobban cikiznek. A helyzet gerjeszti önmagát.
15/15 anonim válasza:
Nyugii...... én is 12 vok és ekkora a mellem nekem is..
az osztálytársaid biztos csak irigykednek mert nekik nincs ekora :) rám is irigykednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!