Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többet érdemel nálam? Megérdemlem őt?
Tegnap beszélgettem gy haverommal a kapcsolatokról, és felmerült egy érdekes téma.
Arról beszélgettünk, hogy mit várok el egy kapcsolattól.Én alapvetően egy nyugisabb srác vagyok, akit nagyon vonzanak a pörgősebb lányok. Úgy gondolom hogy energiával töltenek fel, de sose fogok tudni annyira pörögni mint ők.
Ez engem nem zavarna, de félek hogy csak kihasználnám és nem lenne kölcsönös kapcsolat. A szereteten kívül én mást nem tudok adni sajnos.
Konkrét példa. Van egy lány sokat szórakozik bulizik,utazgat, ad magára. Nekem nagyon vonzó ez az életerő amit ad magából. De félek hogy nem tudnám kellőképpen viszonozni. Feltétel nélkül tudnám szeretni, de nem tudnék vele pörögni akkora intenzitással.
Szerintetek kihasználás lenne ez az én részemről. Haverom szerint csak adjam magam, de úgy érzem többet érdemel mint amit én adhatok.
21/f
Nem igazán értem a problémát, vagy hogy ebben mi is lenne a kihasználás? Akkor lenne kihasználás ha elszívnád az energiáját:D Egyébként csak annyiról szól a dolog h különbözőek vagytok:)
Én is folyton pörgök, párom meg ritkán. Hát akkor pörgök a barátnőimmel, ennyi :D
23L
az ellentétek vonzzák egymást.Pont ez benne a jó,hogy nem mindenki egyforma.Milyen sz.r lenne.Lehet pont ezért kellesz neki,mert te nyugisabb vagy,ő pedig pörgős.Kiegészítitek egymást.Kompromisszum.Ha a lány ismer és szeret,nagyon jól tudja,hogy milyen az életviteled,csak szeresd és nem lesz gond.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!