Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Többet érdemel nálam? Megérdem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet érdemel nálam? Megérdemlem őt?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettem gy haverommal a kapcsolatokról, és felmerült egy érdekes téma.

Arról beszélgettünk, hogy mit várok el egy kapcsolattól.Én alapvetően egy nyugisabb srác vagyok, akit nagyon vonzanak a pörgősebb lányok. Úgy gondolom hogy energiával töltenek fel, de sose fogok tudni annyira pörögni mint ők.

Ez engem nem zavarna, de félek hogy csak kihasználnám és nem lenne kölcsönös kapcsolat. A szereteten kívül én mást nem tudok adni sajnos.

Konkrét példa. Van egy lány sokat szórakozik bulizik,utazgat, ad magára. Nekem nagyon vonzó ez az életerő amit ad magából. De félek hogy nem tudnám kellőképpen viszonozni. Feltétel nélkül tudnám szeretni, de nem tudnék vele pörögni akkora intenzitással.

Szerintetek kihasználás lenne ez az én részemről. Haverom szerint csak adjam magam, de úgy érzem többet érdemel mint amit én adhatok.

21/f

2011. szept. 25. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a problémát, vagy hogy ebben mi is lenne a kihasználás? Akkor lenne kihasználás ha elszívnád az energiáját:D Egyébként csak annyiról szól a dolog h különbözőek vagytok:)

Én is folyton pörgök, párom meg ritkán. Hát akkor pörgök a barátnőimmel, ennyi :D

23L

2011. szept. 25. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
ezt én sem értem. ha a csajt nem izgatja hogy te nyugis vagy téged miért izgat?
2011. szept. 25. 13:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Megfogalmazom másként- Mit akarhat egy olyan lány aki sokat bulizik, utaz vásárol stb, egy olyan pasitól aki nem ennyire pörgős. Ráadásul anyagilag se tudom őt olyan színvonalú programokkal és ajándékokkal elhalmozni amihez hozzászokott. Egy nagy világi lány mit akarhatna egy egyszerű pasitól? Szerelemnél többet nem tudok ígérni neki, és úgy érzem többet érdemel mint amit adhatok neki.
2011. szept. 25. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:

az ellentétek vonzzák egymást.Pont ez benne a jó,hogy nem mindenki egyforma.Milyen sz.r lenne.Lehet pont ezért kellesz neki,mert te nyugisabb vagy,ő pedig pörgős.Kiegészítitek egymást.Kompromisszum.Ha a lány ismer és szeret,nagyon jól tudja,hogy milyen az életviteled,csak szeresd és nem lesz gond.

20l

2011. szept. 25. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Ki tudja, lehet, hogy ő éppen egy csendes, nyugodt srácot keres.
2011. szept. 25. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor te nem attól félsz hogy kihasználnád az illetőt, hanem hogy nem lennél elég jó neki. Ami teljesen más.....amúgy meg próba cseresznye
2011. szept. 25. 17:39
 7/7 anonim ***** válasza:
ha folyton ezzel fogod traktálni hogy nem vagy elég jo neki akkor tuti nem leszel az. ne rágodj hülyeségeken és ne sajnáld magad. az nem nyerö
2011. szept. 27. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.