Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek egy olyan pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek egy olyan pasival, aki nem tud beszélni az érzéseiről?

Figyelt kérdés

Lassan 1 hónapja ismerkedek egy sráccal, eddig 6-7 randink volt, bemutatott a családjának is, szex is volt a legutóbb. Viszont, egyáltalán nem romantikus típus. Mármint, törődik velem, beszélünk minden nap(bár nem túlzottan sokat, de nem akarok ráakaszkodni), sokfelé visz randizni, a testiséget sem sürgette, de egyébként nem bókol, nem esett szó arról sem, hogy mit érzünk, konkrétan mondta is, hogy nem nagyon tud érzésekről beszélni, pedig én már alig bírom magamban tartani. Rossz ez a bizonytalanság :/

Szerintetek legyek türelmesebb, vagy valami gond lehet?

2017. júl. 4. 22:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"ma már a cégek és a csajok is azt részesítik előnyben, akiknek erős kommunikációs képessége van"

A vállalati szférának mi köze van a párkereséshez? Gyárilag vagy ilyen hülye,vagy csak megjátszod?

"okostóni, nem érdekel a hosszú szöveged, végig sem olvasom, épp nyelvet tanulok, és filmet nézek felváltva, az nekem fontosabb, mint a hülyeségeidet osztani.

magyarázhatod a bizonyítványod, leszarom, helyette feccölj energiát a komm. képességeid csiszolásában."

Értem. Tehát érvképtelen bugyuta vagy. Legalább beismerted, hogy azzal a pár magányos agysejteddel képtelen vagy Hollywoodnál bonyolultabb dolgokat megérteni. Neked van igazad, aranyapám, mindenki más hazudik :DDD

Elképesztően, szánalmasan sötét vagy, szépségem, elkéne neked egy fekete lyuk oda, hogy világítson.

Kaptad is helyből a mínuszt.

2017. júl. 5. 14:24
 22/25 anonim ***** válasza:

" hogy szeretik, nem csak jelekből kiolvasni."

De #20-as, hogyha még nincsenek jelek se? Csak kérdem. (Vmeik előző válaszoló még én vagyok)

2017. júl. 5. 16:59
 23/25 anonim ***** válasza:
15%

Az érzéseket megélni kell, nem beszélni róluk. Beszélni akkor szoktak amikor szarrámegy a párkapcsolat, és pszichológusnál kötnek ki. Kérdező, ha a pasas ilyen,akkor ne forszírozd a témát. Ha szeret téged és törődik veled, akkor nincs itt semmi baj, nem kell ott is problémát csinálni ahol nincs.

#16 ostoba vagy. De nagyon. Remélem tudod. Akkor jó. Szép napot.

Én is nyomtam neked mínuszt.

2018. szept. 28. 03:30
 24/25 anonim ***** válasza:
8%

Egyetértek az előttem szóló, kilences válaszadóval. Az érzelmeket megélni kell, nem beszélni róluk. Ha már beszélni kell az érzelmekről, na az a kapcsolat már nagyon nem okés.

"úgy utálom az ilyen pasikat.

egy nyámnyila szerencsétlen, kommunikációképtelen kis kukik."

Ne aggódj, vélhetően ők is utálják a hozzád hasonló hisztipanda drámakirálynőket.

"nekem baromira fontos, hogy jól tudjon kommunikálni, hogy kifejezze szóban is az érzelmeit, gondolatait, hogy meg tudjak vele mindent beszélni."

Attól hogy egy pasas jól kommunikál, nem következik automatische az, hogy az érzelmeiről is szeret beszélni. A kettőnek annyi köze van egymáshoz mint az almának a rinocéroszhoz. Kaptad is helyből a mínuszt.

" a logikád szerint egy kapcsolat alappillérei közé tartoznak a plazmafegyverek. Pont annyira fontosak, mint a két ember érzései egymás iránt."

A kommunikációban nincs fontos, fontosabb, legfontosabb téma, hacsak nem bírósági tárgyaláson, államvizsgán vagy más egyéb helyen vagy. Attól hogy egy téma számodra érdektelen, másvalakinek még lehet ugyanolyan fontos, mint pl. neked az érzelmek.

"ugye veszed, hogy ez mennyire szexista???"

Semmi szexizmus nincs benne. Egyenjogúság van, neked is adott a lehetőség hogy ilyesmikről beszélj. Jaaa hogy neked nincs más témád, minthogy milyen színű rúzs illik a narancsbőrhöz, vagy hogy Hozéármándó Kárlosz Robertó összejön-e Dániella Rodrigézzel? Há' szar má' neked.

"ő az érzelmi kommunikációra célzott, és itt minden válaszadó arra reflektált."

Beszédről írt a Kérdező, nem érzelmi kommunikációról. Ne keverd a jézuskát a géppuskával pls.

"a beszólogatásod azért van felém, mert béna vagy érzelmi kommunikáció terén, és találva érzed magad a válaszomtól."

Nyet nyet. Én speciel azért "szólok be", mert

1: Semmi hasznos tanácsot nem írtál, csak köpkölődtél egy jóízűt

2: Csipkebokor vessző

3: A jogos kritika láttán még neked áll feljebb

"jobb ha tőlem tudod, a legtöbb nő rühelli azokat a hozzád hasonló faszikat, akik tökre bénák ebben."

Ó igen, cuki dolog 3,5 milliárd nő nevében beszélni :D Valami KSH-statisztikát tudsz esetleg mutatni, vagy csak előadod megint a hattyú halálát? Szánalmas vagy. Újból kaptad a mínuszt.

"okostóni, nem érdekel a hosszú szöveged, végig sem olvasom, épp nyelvet tanulok, és filmet nézek felváltva, az nekem fontosabb, mint a hülyeségeidet osztani.

magyarázhatod a bizonyítványod, leszarom, helyette feccölj energiát a komm. képességeid csiszolásában."

Jaham, tehát csak fröcskölődni jöttél. Csak kibújt a troll a zsákból a végére.

Szépségem, ha vitaképtelen ostoba vagy, minek kezdesz egyáltalán vitát? Ha pedig mégis megteszed, mit cirkuszolsz azon, hogy elkenik a kis szácskádat? Megméretettél és könnyűnek találtattál, ez van. Ha nem bírod a meleget, ne menj a konyhába. És mergintcsak kaptad a mínuszt.

Szánalom, hogy pont ezeket az ostoba trollokat nem tiltják soha a GYK-ról. Csuda mókás kis szabályzat ez, mit ne mondjak.

2019. aug. 14. 19:54
 25/25 anonim ***** válasza:

ahogy előttem írták: az érzéseket megélni, átélni kell, nem beszélni róluk!

szerinted mi ér többet, kérdező: ha beszél arról, mennyire szeret, vagy érzékelteti veled?

nem kell rá válaszolnod, költői volt a kérdés...

azonkívül pedig 1 hónap kapcsolat az lónak a fsza, majd akkor panaszkodj, ha 2 év elteltével se nyílik meg, de SZVSZ még akkor se lesz semmi alapja

"Nekem is volt ilyen exem, egyszerűen képtelen volt kimutatni az érzéseit, vagy akár csak beszélni róluk. Semmi lelki dologról nem is nagyon tudott beszélni."

azért, kisapám, mert a pasid akart lenni, nem a pszichiátered!

ha ilyen hiányod van, szakorvost keress fel, a TB állja!

"úgy utálom az ilyen pasikat.

egy nyámnyila szerencsétlen, kommunikációképtelen kis kukik."

te talán mindenről tudsz beszélni?

bármilyen témához azonnal hozzá tudsz szólni?

ha igen, akkor majd utálhatod az ilyen "kommunikációképtelen" pasasokat

ha viszont nem, akkor kussoljál szépen befele, mert semmivel nem vagy több vagy jobb náluk

"nekem baromira fontos, hogy jól tudjon kommunikálni, hogy kifejezze szóban is az érzelmeit, gondolatait, hogy meg tudjak vele mindent beszélni."

majd akkor lehetnek ilyen elvárásaid, kisapám, ha ugyanezt tudod nyújtani...

a piros kezet kaptad is

"Furcsa gondolatmeneted van, kedves hatos. Mert a logikád szerint egy kapcsolat alappillérei közé tartoznak a plazmafegyverek. Pont annyira fontosak, mint a két ember érzései egymás iránt."

igen, kisapám, egy kapcsolat alappillérébe beletartozik, hogy az illető lánnyal is lehessen sokmindenről beszélgetni, nemcsak plazmafegyverekről van szó, hanem pl. politikáról

el se hinnéd, hány kapcsolat ment szét csak azért, mert a két fél nem tudott politikailag passzolni egymáshoz

vagy szerinted egyes-egyedül az érzelmek dominálnak egy párkapcsolatban?

ki kéne nőnöd már a lányregényekből, de sürgősen

te is kaptad a piros kezet

"ugye veszed, hogy ez mennyire szexista???"

ez nem szexista, kisapám, csak te látsz minden neked nem tetsző, démonizálandó dolog mögé szexizmust

"ha értelmeznéd a kérdező szövegét, ő az érzelmi kommunikációra célzott, és itt minden válaszadó arra reflektált."

a kérdező nem érzelmi kommunikációra célzott, hanem azt írta, hogy beszélni szeretne az érzésekről

a két dolog nem ugyanaz, kisapám, akármennyire is próbálod összeerőltetni őket

"a beszólogatásod azért van felém, mert béna vagy érzelmi kommunikáció terén, és találva érzed magad a válaszomtól."

azért szólt be, kisapám, mert te nekiálltál fröcskölődni egy sort, leszarva a tényeket, csak a saját agyabeteg véleményedet erőlteted itt

"tudod, öreg, nem fegyverekről meg a kisbolygóról, vagy bármilyen, általad felsorolt extrém témákról kell diskurálni egy normális kapcsolatban, hanem személyes érzésekről, intimitásról, és ez igenis rettenetesen fontos, minden kapcsolat alapja"

te gyárilag vagy ilyen hülye, vagy édesanyád ejtett fejre?

egy normális kapcsolatban van MILLIÓ MEG EGY téma amikben a feleknek passzolniuk kell, említettem korábban a politikát is, de felsorolhatok még egy párat

az érzelmek és az intimitás pedig kőkemény EGY darab téma

és te erre az egyre alapozol egy egész kapcsolatot?

rossz hírem van, kisapám: nem mi vagyunk a hülyék...

"jobb ha tőlem tudod, a legtöbb nő rühelli azokat a hozzád hasonló faszikat, akik tökre bénák ebben."

kisapám, ez összesen 1 darab vélemény

véleményből pedig van 7 milliárd ezen a bolygón

kevés vagy te ahhoz, hogy önhatalmúlag megszabd, a legtöbb nő milyen témákat szeret és milyeneket nem

helyből kaptad is a piros kezet

"ma már a cégek és a csajok is azt részesítik előnyben, akiknek erős kommunikációs képessége van, létezik olyan, hogy verbális meg érzelmi intelligencia!"

erre tudnál valami forrást is mutatni, vagy megint csak vaktöltényeket durrogtatsz?

"okostóni, nem érdekel a hosszú szöveged, végig sem olvasom, épp nyelvet tanulok, és filmet nézek felváltva, az nekem fontosabb, mint a hülyeségeidet osztani."

hát igen, tisztán látszik, kisapám, hogy egy nólifer csökevény ostoba troll vagy

összesen azért kommenteltél, hogy a bugyuta nézeteidet erőltesd

most pedig vérig vagy sértve, hogy nem fújja veled együtt mindenki az ökörségeidet...

hát sorry, kisapám, a GYK nem személyi hadsereg, ha egyetértést akarsz, építs ki visszhangkamrát, és majd bősz egyetértésben leszel magaddal...

ja, és ne erőltesd a nyelvtanulást, kisapám, mert egyelőre még hosszú szövegeket se vagy képes értelmezni

"magyarázhatod a bizonyítványod, leszarom, helyette feccölj energiát a komm. képességeid csiszolásában."

nem kell semmit magyarázni, kisapám, neki igaza van, te meg csak egy érvképtelen senkiházi nyomorék troll vagy, egy örökvesztes

tégy szívességet a világnak, és kösd fel magad, lehetőleg már tegnap

a piros kezet ismét kaptad, ostoba

2021. jún. 3. 02:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!