Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek egy olyan pasival, aki nem tud beszélni az érzéseiről?
Lassan 1 hónapja ismerkedek egy sráccal, eddig 6-7 randink volt, bemutatott a családjának is, szex is volt a legutóbb. Viszont, egyáltalán nem romantikus típus. Mármint, törődik velem, beszélünk minden nap(bár nem túlzottan sokat, de nem akarok ráakaszkodni), sokfelé visz randizni, a testiséget sem sürgette, de egyébként nem bókol, nem esett szó arról sem, hogy mit érzünk, konkrétan mondta is, hogy nem nagyon tud érzésekről beszélni, pedig én már alig bírom magamban tartani. Rossz ez a bizonytalanság :/
Szerintetek legyek türelmesebb, vagy valami gond lehet?

Akkor elmesélem, hogy szerintem mi a probléma. A kérdező szerelmes. Dugtak. Még nem hangzott el a másik fél szájából, hogy "szeretlek téged". A kérdezò sem mondta ki. Azért nem mondta ki, mert fél, hogy nem mondják neki, hogy "én is szeretlek". Erről van szó ?
30/f

"#5, már meg ne sértődj, de te sem tudsz minden témakörben folyékonyan értekezni - legyen az futball, plazmafegyverek, klímaváltozás, satöbbi. Akkor ez alapján téged is lehetne minősíteni hogy egybites szűklátókörű kis punci vagy."
ugye veszed, hogy ez mennyire szexista???
"Nincs olyan ember, akivel minden témában mindenről mindig lehetne beszélni, jobb ha tőlem tudod."
ha értelmeznéd a kérdező szövegét, ő az érzelmi kommunikációra célzott, és itt minden válaszadó arra reflektált.
a beszólogatásod azért van felém, mert béna vagy érzelmi kommunikáció terén, és találva érzed magad a válaszomtól.
tudod, öreg, nem fegyverekről meg a kisbolygóról, vagy bármilyen, általad felsorolt extrém témákról kell diskurálni egy normális kapcsolatban, hanem személyes érzésekről, intimitásról, és ez igenis rettenetesen fontos, minden kapcsolat alapja, és jobb ha tőlem tudod, a legtöbb nő rühelli azokat a hozzád hasonló faszikat, akik tökre bénák ebben.

"...nő rühelli azokat a hozzád hasonló faszikat, akik tökre bénák ebben."
Mentségükre szóljon, erre minket nevelnek ám.
30/f

"ugye veszed, hogy ez mennyire szexista???"
Felsoroltam egy rakás témát, ami abszolút uniszex. Persze ha az érdekeid úgy kívánják, nyugodtan belemagyarázhatod bármibe, hogy szexista.
Az ilyenek találták ki, hogy a futballmeccseken a huhogás rasszista.
"ha értelmeznéd a kérdező szövegét, ő az érzelmi kommunikációra célzott, és itt minden válaszadó arra reflektált."
A Kérdező konkrétan azt írta, hogy "érzelmekről beszélni", nem pedig érzelmi kommunikációra célzott. Most vagy a szemeim rosszak, vagy csúsztattál egy jó nagyot.
"a beszólogatásod azért van felém, mert béna vagy érzelmi kommunikáció terén, és találva érzed magad a válaszomtól."
Béna vagyok érzelmi kommunikáció terén, ez így van. Soha nem beszélek az érzelmeimről senkinek. Ezt eddig se tagadtam, úgyhogy itt most nyitott kapukat döngetsz.
"tudod, öreg, nem fegyverekről meg a kisbolygóról, vagy bármilyen, általad felsorolt extrém témákról kell diskurálni egy normális kapcsolatban, hanem személyes érzésekről, intimitásról, és ez igenis rettenetesen fontos, minden kapcsolat alapja"
Ez meg nettó ökörség. Magyarázd már meg nekem pls, hogy hogyan, mi alapján van megszabva, hogy egy párkapcsolatban két ember mégis miről beszélhet, és miről nem? Tudom, neked az lenne roppant kényelmes álláspont, ha a pasas témakészlete abból állna, hogy milyen rúzs illik a narancsbőrhöz, hogyan fejleszd a Cosmopolitan-ból az orgazmus-készséged, vagy éppen hogy Justin Timberlake megcsalta-e már Shakirát. Igen, a népesség egy része valóban leragad ilyen témáknál, mert a gyökkettes IQ-val bonyolultabb diskurzusra nem alkalmasak, de ne akard már ezt egységesen minden emberre érvényesnek titulálni.
"a legtöbb nő rühelli azokat a hozzád hasonló faszikat, akik tökre bénák ebben."
Konkrétan hány nőt ismersz, hogy ilyen sommás véleményeket jelentesz ki? Vagy csak a neked tetsző halmazból mazsolázgatsz? Telefonos felmérés szerint a lakosság 100%-a rendelkezik telefonnal? :DDDD

"Mentségükre szóljon, erre minket nevelnek ám."
lejárt lemez!
ma már a cégek és a csajok is azt részesítik előnyben, akiknek erős kommunikációs képessége van, létezik olyan, hogy verbális meg érzelmi intelligencia!
itt páran elvéreznétek, az tuti, rajta!
okostóni, nem érdekel a hosszú szöveged, végig sem olvasom, épp nyelvet tanulok, és filmet nézek felváltva, az nekem fontosabb, mint a hülyeségeidet osztani.
magyarázhatod a bizonyítványod, leszarom, helyette feccölj energiát a komm. képességeid csiszolásában.

Titeket meg empátiára nevelnek, mégse gyakoroljátok. Gondoltam megteszem helyettetek. Nem túl könnyű az embernek az érzéseiről beszélni, ha nem élheti meg a sok "légy férfi", "katona dolog" mellett. Igen lejárt lemez, de attól még igaz. Nőként könnyen tudhatsz többet az érzelmekről, mivel ti nem vagytok arra külön kondícionálva, hogy nem élhetitek meg őket. Így azért van módotok megélni, átérezni, kimondani, elemezni. Nekem személy szerint nincs ezzel gondom, de ilyen téren egy nőhöz nem érek fel, nem is fogok. Igaz nem is akarok, de azért ezek a jelzők mint az elején elég durvák, mint állásfoglalás. Ennek kapcsán felmerülő érzéseimről inkább nem beszélek.
30/f

Sztem az ilyen pasi KUKA :-)
De egy ilyen lány is az volt nálam egy pár KUKA.
Aki csak elfogadnak de nem befogadnak, ennyi.

Kedves Kérdező!
Mielőtt tovább állnál, azért tedd szóvá nála. El kell fogadnia minden nőnek, hogy a verbális kommunikáció nem a férfiak erőssége, az érzelmekről való beszéd meg egyenesen ellenkezik az ösztöneikkel. Viszont minden nő szereti hallani is, hogy szeretik, nem csak jelekből kiolvasni. Viszont nekünk nyugodtan meg lehet mondani, hogy hiányzik, ez konkrétan hiányzik, pótolni kell. A legtöbb férfi nagyon örül annak, ha konkrét infót kap és nem kell kitalálni a nők gondolatait! Az itt fröcsögő feminista tyúkokra meg ne hallgass, ők egyedül fognak megöregedni, te meg boldog leszel. 35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!