Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek egy olyan pasival, aki nem tud beszélni az érzéseiről?
Lassan 1 hónapja ismerkedek egy sráccal, eddig 6-7 randink volt, bemutatott a családjának is, szex is volt a legutóbb. Viszont, egyáltalán nem romantikus típus. Mármint, törődik velem, beszélünk minden nap(bár nem túlzottan sokat, de nem akarok ráakaszkodni), sokfelé visz randizni, a testiséget sem sürgette, de egyébként nem bókol, nem esett szó arról sem, hogy mit érzünk, konkrétan mondta is, hogy nem nagyon tud érzésekről beszélni, pedig én már alig bírom magamban tartani. Rossz ez a bizonytalanság :/
Szerintetek legyek türelmesebb, vagy valami gond lehet?

Az én exem ugyanilyen volt.
Mikor randiztunk édes volt, figyelmes,annyira odavoltam érte. Udvarias, sokszor eljött értem, virágot hozott. Totál levett a lábamról,de ő sem beszélt semmit az érzelmeiről.
Aztán mikor összejöttünk,megváltozott minden. Egyre bunkóbb lett velem, egyre kevésbé volt figyelmes, se bók, se meglepi, se semmi.. Állandóan azt kereste, hogy mibe tud belekötni. Nem tett már a kapcsolatunkhoz semmit, hogy működjön, így otthagytam. Utána folyton keresett, aranyos volt velem, visszamentem hozzá. Azt hittem változni,fog,de nem. Ugyanolyan távolságtartó volt, a beszélgetéseink kikoptak,alig beszéltünk. Így otthagytam mégegyszer. Már véglegesen.
Őt az exe csúnyán átverte,és az ő hibájából büntetett engem, aki próbálta szeretni :) Azóta se tudom,hogy mit érzett irántam,csak én mondtam el neki.
Sőt, még én hülye, futottam is utána. Mert én akartam, hogy működjön, tepertem utána, de semmi. Szóval valódi érzései felém nem voltak, akkor nem az exével vett volna végig egy kalap alá..
Ilyen pasiba nem érdemes energiát fektetni. Én nagyon sokat sírtam, szomorkodtam, hogy miért ilyen, szükségem lett volna arra,hogy bókoljon, kifejezze az érzelmeit.
Én megleptem párszor, annak se örült igazán, próbáltam a tudtára adni, hogy nem akarom átverni, próbáltam szeretgetni, de a folytonos elutasításával megölte az egész kapcsolatot.
Ő még mindig úgy gondolja, hogy azért nem működik, mert mások vagyunk.. Holott nem voltak veszekedéseink, az életvitelünk, életcélunk is ugyanaz volt, mentem vele mindenhova, ahova hívott..
Csak nem képes belátni, hogy ilyen viselkedéssel mindenkit el fog marni maga mellől.
Ahhoz is gyáva, hogy küzdjön értem,a kapcsolatért, mert az ilyen lelkisérült szerepet felhúzó emberek azt hiszik, körülöttük forog a világ,és nekik minden jár, nekik nem kell kimutatni semmit, se tenni semmit, mert ők a sértett fél, akiket valamikor, x ideje valaki átvert...
Szóval szerintem kérdezz rá finoman, hogy miért ilyen, és mérlegeld, hogy el tudod-e fogadni.

Nekem is volt ilyen exem, egyszerűen képtelen volt kimutatni az érzéseit, vagy akár csak beszélni róluk. Semmi lelki dologról nem is nagyon tudott beszélni. Egy nagy gyerek volt csak, de szeretni való.
Csak nekem ennél több kellett, 2 évig bírtam mellette...

úgy utálom az ilyen pasikat.
egy nyámnyila szerencsétlen, kommunikációképtelen kis kukik.
én ilyennel nem szenvedek többet, az tuti.
nekem baromira fontos, hogy jól tudjon kommunikálni, hogy kifejezze szóban is az érzelmeit, gondolatait, hogy meg tudjak vele mindent beszélni.

#5, már meg ne sértődj, de te sem tudsz minden témakörben folyékonyan értekezni - legyen az futball, plazmafegyverek, klímaváltozás, satöbbi. Akkor ez alapján téged is lehetne minősíteni hogy egybites szűklátókörű kis punci vagy.
Nincs olyan ember, akivel minden témában mindenről mindig lehetne beszélni, jobb ha tőlem tudod. A piros kezet pedig visszaadtam.

Furcsa gondolatmeneted van, kedves hatos. Mert a logikád szerint egy kapcsolat alappillérei közé tartoznak a plazmafegyverek. Pont annyira fontosak, mint a két ember érzései egymás iránt.
Van baj.

Félreértesz, nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy a beszédtémák tárháza minden embernél más és más. Én sose orroltam meg amiatt lányra, mert nem szeretett az érzéseiről beszélni. Akkor ne beszéljen róluk, beszélgessünk a Tyrian 2000-ről, szidjuk a kormányt, elemezzük ki az angolok brexitjét, vessük fel, lehetséges-e élet más bolygókon, zsidózzunk, vagy mittomén...
Az érzelmek mellesleg pontosan egy olyan dolog, amiről ha beszélni kell, az már speciel gondot jelent. Ha megvannak az érzelmek, az bőven elég. Ha sokat kell róluk beszélni, az nem frankó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!