Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mit várnak, mikor az utcán odaszólogatnak a nőknek?
Melyik férfiak?
Én életem eddigi részében egy szót nem szóltam egy nőnek sem ilyen téren. Megnézni megnéztem a szép nőket. Remélem az nem baj.
Persze vannak olyan nők, akiknek mindentől felmegy az agyvizük, leginkább a férfiaktól. Ezek vagy leszbikusok, apjuk verte/erőszakolta, túl sok tesztoszteront kaptak pólyás koruk előtt, vagy olyan kapcsolatban élnek, ahol napi 5 cuminál lejjebb nem adja a férjura. :D
Én sem tudom. Talán fitogtatják az erejüket, vagy figyelemhiányosak vagy azt gondolják, hátha bejön 100ból 1x.
Múlt héten volt egy ilyen alkalom, hogy vmi kisebbségi kocsiból elkezdett nekem cuppogni meg dumálni, és amikor nem voltam hajlandó ráfigyelni, nekemdobott a kocsiból egy félig teli aludobozos piát... a beszólásokat, füttyögéseket megszoktam, de ez új szint volt a béka segge alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!