Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem számít a nőknek a pénz és az autó, miért bámulják meg a feltűnő luxus autókat?
Figyelt kérdés
Ma jöttem haza és 2 huszonéves lány meglátott az úton egy Porsche Panamerat és egyik a másiknak mondta: "ahhh de jó autó, látod valami jó paskó vezeti?"2017. máj. 29. 16:41
2/36 anonim válasza:
1) nem minden nő
2) egy nőnek is tetszhet egy autó esztétikailag. bár én pl inkább a motorokat nézem meg, szépek vannak
3) ennyi erővel akkor a pasik miért nézik meg a szilikoncsöcsű olcsó lotyókat? hagyjuk már. attól még, hogy megnézel valamit, nem biztos, hogy kellene, vagy ez alapján válogatsz.
3/36 anonim válasza:
Mert egy nőnek nem tetszhet egy autó külsőre, csak egy férfinak?
4/36 anonim válasza:
Ovis korunkban is megbámultuk a szép autókat meg le is stoppoltuk magunknak.
5/36 anonim válasza:
Aztán felnőve megtanultuk, hogy mi az ára ezeknek, kösz nem :)
6/36 anonim válasza:
A férjem meg is áll és addig néz a szép autó után, amíg el nem tűnik a láthatárról... Biztos meleg.
7/36 A legrosszabb válasza:
Hányszor jártam már én is így, hogy tőlem pár méterre csorgatták a nyálukat a luxusautóra és a belőle kiszálló Cristiano Ronaldo-hasonmásra...
8/36 anonim válasza:
Mert gyönyörű. Nem lehet ránézni vagy mi a gond? Elég feltűnő. A spyder nekem jobban tetszik.
9/36 anonim válasza:
Tudod, él a Földön 3 milliárd nő, ezek közül vannak, akiket abszolút nem érdekelnek a kocsik, vannak, akik azért nézik meg, mert miért ne gyönyörködne az ember egy szép kocsiban, mások pedig azért, mert reménykednek, hogy a pasit, aki benne ül, összeszedik. Ennyi, mindenkinek más az indíttatása, ne általanosíts.
10/36 anonim válasza:
Ez kamukérdés, egy nő sem hívja a férfiakat "paskó"-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!