Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem számít a nőknek a pénz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem számít a nőknek a pénz és az autó, miért bámulják meg a feltűnő luxus autókat?

Figyelt kérdés
Ma jöttem haza és 2 huszonéves lány meglátott az úton egy Porsche Panamerat és egyik a másiknak mondta: "ahhh de jó autó, látod valami jó paskó vezeti?"
2017. máj. 29. 16:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Itt inkabb az a lenyeg hogy az auto helyett a gazdag szexi paskót (pfff) keresik benne hatha osszejon egy kis gold
2017. máj. 29. 21:43
 22/36 anonim ***** válasza:

A barátomnak a bátyja kocsiőrült.

Minden autónak kívülről tudja a paramétereit, és ha elmegy mellettünk egy különleges, luxus darab, mindig megbámulja őket. Utána félórán keresztül csak azokról beszél, gondolhatjátok, mennyire élvezzük. :DDDDDDD

Nah, most lebukott a sráci, hogy meleg. :D

21/L

2017. máj. 29. 21:52
 23/36 anonim ***** válasza:
Mi barátnőmmel megnézzük a kocsit, aztán azt, aki vezeti és mindig megállapítjuk, hogy egy kis taknyos vezeti, aki alá berakták és sose egy középkorú férfi, aki megdolgozott érte és megvalósította vele egy álmát. Aztán megbeszéljük, hogy de jó lenne, ha nekünk is venne apu ilyeneket, de nem baj, mert van kombinált bérletünk, amire magunk kerestük meg a pénzt :D aztán röhögünk...
2017. máj. 29. 21:53
 24/36 anonim ***** válasza:
Nem sráci, 22-es! Paskó! :D
2017. máj. 30. 06:39
 25/36 anonim ***** válasza:
Mondd már, hol élsz te? Mert a "paskó" szót életemben nem hallottam...
2017. máj. 30. 06:42
 26/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem fogod elhinni - mert hazudnak. Saját maguknak is. Ennyi, és nem több.
2019. szept. 22. 03:54
 27/36 anonim ***** válasza:

Jujj, valakit csúnyán pofára ejtettek, és most sorra szedegeti elő a 2 évvel ezelőtti kérdéseket, aztán frusztrációtól vezérelve, gyűlölettel köpi bele a bánatát a számára izgis kérdésekbe.

(Vagy nem ejtettek, mert addig el sem jutott a "kisapám"... 😂 😂 😂

Mínuszold ezt is, évek óta ennyi a %-om, úgyse változik.)

2019. szept. 22. 07:32
 28/36 anonim ***** válasza:

"Jujj, valakit csúnyán pofára ejtettek, és most sorra szedegeti elő a 2 évvel ezelőtti kérdéseket, aztán frusztrációtól vezérelve, gyűlölettel köpi bele a bánatát a számára izgis kérdésekbe."

Igen, bizonyára valami régi tag lehetek, aki jön "bosszútállni". És frusztrált. És gyűlölettel teli. És Balázska. Mert a töppedt kis agyadban fel se merül, hogy valaki keresőszavak alapján is rátalálhat egy kérdésre, ugye.

Neeeem, egyszerűbb ostoba konteókat kitalálni.

Ezek az ökörségek csak a te bugyuta kis világodban állják meg a helyüket, amiket folyamatosan csak önigazolásra használsz. Képzelem, hogy kisebbségi komplexusos örökvesztes trollként neked milyen remek életed lehet :D Ja, nem.

A mínuszt pedig természetesen helyből kaptad, ennyi értelme legalább volt a vergődésednek, kistacskó.

2019. szept. 22. 16:10
 29/36 anonim ***** válasza:
Pechedre nem ez volt az egyetlen kérdés, amire egyszer valamikor válaszoltam 2017-ben, reggel azt láttam, sorozatban feldobta, mert valami 58%-os 🦎 előszedte... Balázska nevét már láttam itt, de megleplek, fingom nincs még mindig, ki az... Azért még mindig tartalmasabb az életem, mint annak, akit az elégít ki, hogy a pirosat nyomokodja, mintha dislike gomb lenne.... Én nem pontozgatok. 😏
2019. szept. 22. 16:37
 30/36 anonim ***** válasza:

Így van, válaszolok régi kérdésre is. Többre is. És akkor mi van?

Mellesleg, ha szerinted nincs igazam, cáfold meg az állítást! Ha adott két ugyanolyan ember, csak az egyik pénzesebb a másiknál, vagy épp luxusautója van, akkor a nők nem őt fogják választani? Hát de. Még az is, aki letagadja.

2019. szept. 22. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!