Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az az érzésem, hogy a nőknek nem szabad azt mondaniuk, hogy egyszerűen csak valaki nem tetszik nekik?
Tévedés, csak a lúzerek akarnak magyarázatot.
Amúgy egy "köszi, de nem" bőven elég magyarázat.
Szerintem azert van, mert az ilyen indoklasra ahitozo ferfiak mindent egy abszolut skalan mernek. Az o vilagukban minden merheto, szamszerusitheto, ok pontozzak az embereket, kategoriakat allitanak fel, alfaznak meg betaznak stb. Az egesz olyan mechanikus. Mondhatnank azt is h ez a tipikus ferfi gondolkodas, amiben a no is valami jol korulirt prototipus, nem szemely. Na marmost a nok meg tudjak egymasrol h nem egyformak, masok a vagyaik, kovetkezeskeppen nem egy abszolut skalan merik a ferfiakat, hanem mindenkinek megvan a sajat merceje. Vegtelenul leegyszerusitve arol van szo, h a ferfiak gondolkodasa objektiv, a noke meg szubjektiv. Ebbol is latszik, h az objektivitas nem mindig jo, foleg ha emberek vagyairol beszelunk.
Amit elmondtam az vallaltan altalanositas, keretik igy ertelmezni. Nem azt allitottam, h minden ferfi ilyen butan objektiv, hanem ez egy tipus, ami nagy szamban fordul elo a ferfiak kozott. Azok a ferfiak, akik rajottek h az abszolut skala mellett van relativ is (mivel ok maguk sem tucatferfiak es van sajat ertekrendjuk), azok nem szoktak kovetelni a magyarazatot.
Igazából nem kell kerelni, mondja ki az igazat, az tisztességesebb, mint a hazugság vagy a semmi.
"K**a ronda vagy!"
Ácsi, a racionális, logikus magyarázat mióta egy rossz dolog, amit csak a buták akarnak? Pont fordítva van, a buták azok, akik nem tudnak indokolni, nem tudják, mit miért tesznek vagy gondolnak. Az indoklás nélküli lerázás pedig megalázó, na meg idegesítő, hogy a másik ennyit sem képes nyújtani szellemileg.
Amúgy a "nem vagy az esetem" elfogadható magyarázat, van ilyen, hogy más típus jön be. Ami nem elfogadható, az a "nem tudom miért, csak nem és kész".
Én azt hittem a nőknek nem szabad mondaniuk semmit, csak eltűnni, vagy soha nem érni rá, és hasonlóan sugallni hogy nem.
Azért várnak magyarázatot, mert így tisztességes, hogy esetleg tudjanak javítani rajta, ami hasznos az eltűnés, és a bullshitteléssel ellentétben. És azért érzed ezt fordított esetben másnak, mert nő vagy, és csak a saját szempontod szerint látsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!