Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az az érzésem, hogy a nőknek nem szabad azt mondaniuk, hogy egyszerűen csak valaki nem tetszik nekik?
Azért hülyeség indokolni, mert csak elveszi az önbizalmadat.
Ha valaki azt mondja nekem, nem jön össze velem, mert neki a hosszabb haj jön be, akkor nem fogom megnöveszteni, vagy rosszul érezni magam. Épp ezért nem is akarom tudni. Ha nem, nem. Ennyi.
Szerintem ostobaság megindokolni.
Ugyanis lehet, hogy nekem nem tetszik, hogy szőke vagy és cigarettázol, a következő lánynak pedig pont bejön. :)
Soha, senki kedvéért nem szabad változni (az más, ha apróbb dolgokban kompromisszumot kötünk, ha már tart a párkapcsolat.)
Én is jó példa vagyok erre: van barátom, aki vonzónak tart, előtte is tetszettem több srácnak, tepertek értem, DE tudom, hogy van, aki legszívesebben lehányna, és azt mondaná, hogy vágasd le a hajad, festesd szőkére, fogyj 20 kilót (megjegyzem, ha annyit fogynék, az már káros lenne az egészségemre.)
Én meg nem fogok változtatni magamon, mert nekem így a jó, ezért inkább olyannal vagyok együtt, aki pontosan így szeret, ahogy vagyok. :)
21/L
Pont, hogy meg lehet mondani. Nyilván érdekel, hogy miért, erre nem vagy köteles válaszolni, de érdekel, hogy a nem tetszés egyéni ízlés vagy az én hanyagságom eredménye. Az egyéni ízlésen nem tudok változtatni, elfogadom. Az építő jellegű kritikát pedig megbecsülöm, megköszönöm, mert a javamat szolgálja. Van aki alkudozni szokott, én tovább állok és hasznosítom a kritikákat.
30/f
Ez szép, de mi van azokkal akiket mindenki rondának tart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!