Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az az érzésem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az az érzésem, hogy a nőknek nem szabad azt mondaniuk, hogy egyszerűen csak valaki nem tetszik nekik?

Figyelt kérdés
Mintha mindent meg kellene indokolni: miért nem velem akart találkozni, miért nem velem táncolt, miért nem velem beszélgetett, miért nem engem választott... Mindenre racionális, logikus magyarázatot várnak a férfiak, ráadásul mintha valami univerzális igazságnak kellene lennie a válasznak, ami minden nőre érvényes. Nem lehet azt mondani, hogy egyszerűen csak nem tetszett a másik, hogy nem vonzódik hozzá az ember, hanem el kell magyarázni a miértjét, konkrét indokot várnak, akkor is, ha nincs. Férfiaktól nem érzem, hogy bárki is ilyen részletes magyarázatot várna, ők többnyire elintézhetik annyival, hogy nem jött be a lány vagy csak így alakult. A nőktől miért várják el, hogy ennyire megindokolják a döntéseiket?
2017. júl. 2. 12:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

Azért hülyeség indokolni, mert csak elveszi az önbizalmadat.

Ha valaki azt mondja nekem, nem jön össze velem, mert neki a hosszabb haj jön be, akkor nem fogom megnöveszteni, vagy rosszul érezni magam. Épp ezért nem is akarom tudni. Ha nem, nem. Ennyi.

2017. júl. 2. 14:34
 12/14 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem ostobaság megindokolni.

Ugyanis lehet, hogy nekem nem tetszik, hogy szőke vagy és cigarettázol, a következő lánynak pedig pont bejön. :)

Soha, senki kedvéért nem szabad változni (az más, ha apróbb dolgokban kompromisszumot kötünk, ha már tart a párkapcsolat.)

Én is jó példa vagyok erre: van barátom, aki vonzónak tart, előtte is tetszettem több srácnak, tepertek értem, DE tudom, hogy van, aki legszívesebben lehányna, és azt mondaná, hogy vágasd le a hajad, festesd szőkére, fogyj 20 kilót (megjegyzem, ha annyit fogynék, az már káros lenne az egészségemre.)

Én meg nem fogok változtatni magamon, mert nekem így a jó, ezért inkább olyannal vagyok együtt, aki pontosan így szeret, ahogy vagyok. :)

21/L

2017. júl. 2. 14:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Pont, hogy meg lehet mondani. Nyilván érdekel, hogy miért, erre nem vagy köteles válaszolni, de érdekel, hogy a nem tetszés egyéni ízlés vagy az én hanyagságom eredménye. Az egyéni ízlésen nem tudok változtatni, elfogadom. Az építő jellegű kritikát pedig megbecsülöm, megköszönöm, mert a javamat szolgálja. Van aki alkudozni szokott, én tovább állok és hasznosítom a kritikákat.

30/f

2017. júl. 2. 15:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez szép, de mi van azokkal akiket mindenki rondának tart?

2017. júl. 2. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!