Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha ennyire vágyom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha ennyire vágyom egy babára?

Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt,jövőre házasodunk. Szeretem őt, teljesen megértjük egymást, jól működik az együttélés is. Támogató és odaadó férfi. Én még egyetemista vagyok,21 éves, de hamarosan végzek. A párom 29. Érettnek tartom magam, bár néha kicsit sajnálom, hogy nem éltem olyan sokat, de tényleg a párom az igazi, nincs mit megbánnom. Megcsaltam őt egy ideig, de nagyon bánom, és soha nem tennék ilyet, nekem ez már nem ér semmit. Természetesen dolgozni is szeretnék, karriert építeni. Viszont nem akarok sokat szórakozni. Egy év munka után gyereket szeretnék. Kicsit félek mégis, mostanában csak erre tudok gondolni, hogy mennyire várom hogy legyen közös gyerekünk. Pedig alapból nem szeretem a kisgyerekeket. És nekem ez nagyon fontos, úgy érzem megszakadna a szívem, ha nem lehetne. Többek közt ezért is akarok fiatalon szülni. Vagy ez már beteges?

2017. júl. 2. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Genetika.
2017. júl. 2. 18:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudja, hogy megcsaltad egy ideig ?

30/f

3/10 anonim ***** válasza:
100%
gondolom nem tudja hogy csaltad, mert akkor nem a házasságot tervezné veled...
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Nem beteges. Hajrá. Minden jót néktek.
2017. júl. 2. 19:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Én kicsit úgy érzem mintha a gyerekkel akarnád bebetonozni a kapcsolatot, vagy hogy csak lelkiismeretfurdalásból szülnél a hűtlenséged miatt...
2017. júl. 2. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Miért csaltad? Ügyetlen volt az ágyban? Meg pláne kivel, közös ismerőssel? Rendszeresen..

Én nem tom hogy gondolkodsz te nő.. lelkiismeret furdalásod nincs?

De mindegy..

Karriert építeni egy év alatt lehetetlen, :))

Vagy karrier vagy rákoncentráltok a babára.

Mert ha el is kezded építgetni az életed a munkaterén, a sok stressz miatt nem fog összejönni a baba, hacsak nem vagytok mázlisták. Vagy nem tom milyen karrierépítésen gondolkodsz.. meg milyen intenzitásban.

Vagy.. nagyobb gyerek mellett lehet karriert építeni.. ha már úgy óvodás pl.. nem bölcsis, Iskolás.. de inkább akkor amikor középsulis. De egy baba mellett, meg egy év alatt nagyon necces.

Nem beteges.. ez a divat, mindenki fiatalon akar szülni, fiatal anyuka akar lenni. Én 19 vagyok, közgazdász csaj.. én mindig nagy családot akartam, meg persze karriert.. Meg majd a 18 éves gyerekem szülőijére nem 70 évesen járni, de rájöttem (ahogy másokat is látok) teljesen mindegy így felfogni a dolgot - persze tudom van ez így hogy később rizikósabb szülni egészség szempontjából - de nem azt mondom hogy karrierista életet szeretnék, de ki szeretném magam élni minden téren.. meg persze saját karrier és akkor inkább kitolom a gyerekvállalást, hisz úgy se menne még. Ellennék egy babával de kell még előtte egy másik szakasz nekem.. De ez csak az én véleményem.

Egy éve még más véleményen voltam, de minden változik.

2017. júl. 2. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereted őt, mert megcsaltad. A szeretetbe, szerelembe ez nem fér bele. Joga van tudni róla, hadd döntse el, hogy ilyen nővel együtt szeretne-e élni továbbra is. Nézd, undorító, amit tettél. Legyen vér a pucádban és állj elé, különben az életben ígyis-úgyis visszakapod a cselekedeteid következményeit.
2017. júl. 2. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Karriert akarsz, de nem dolgoznál csak egy évig. Ezt mégis hogyan szeretnéd akkor kivitelezni?

Kisgyerekeket nem szereted... Megcsaltad a párod... Nincs mit megbánnod? Hát én nem így látom!

Még gyerek vagy te magad is, és így szeretnél gyereket. Felejtsd el gyorsan!

2017. júl. 2. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Ott buktál el ebben a kapcsolatban h megcsaltad a párod. Innentől nem tudom mit akarsz.
2017. júl. 5. 10:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem mindig az idősebb nők jönnek be.
2017. júl. 5. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!