Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemüveges lányok miért kelendőbbek?
#20: szeretkezés közben ez a távolság pont jó :)
Volt már több szemüveges barátnőm, és ugye én is az vagyok (bár én azért ennél messzebb látok).
Nekem eddig nem okozott gondot, hogy levettük a szemüveget szeretkezés közben, egyébként is ott inkább az érintés, a tapintás játszik, azzal sincs gond, ha sötét van :)
De a magam részéről az sem lenne gond, ha fent maradna a lányon, és nincsenek szemüveghez kapcsolódó perverz vágyaim sem.
(egyébként én sportoláshoz töprengek rajta, hogy kontaktlencse kellene, mert szemüveggel nehezebb, lehet, hogy nálad a szexhez kell, legalább a párod mindig tudná, hogy mire vágysz, amikor meglátná a kezedben a kontaktlencse tisztító folyadékot :D)
"Arra írtam válaszként, hogy a kontaktlencse is szexi e."
Csak hogy nem azt kérdeztem, hogy szexi-e a kontaktlencse, hanem hogy egy kontaktlencsés ember ebben a kontextusban minek számít. Szemüvegesnek vagy "látónak"?
(Mellesleg jó sok önbizalmad van, ha másokat oktatsz ki ilyen helyesírással. Vesszők, kötőjelek? Csak így tovább, papa.)
Telefonon pötyögve nem teszek ki minden írásjelet? Ó istenem, lehet, hogy ekkora bűnt követtem el.
Mellesleg, mikor nyelvtan-nácizni kezd valaki az általában a személyeskedés azon változata, mikor egyértelműen bebizonyosodott, hogy hülye, érvei nincsenek, így végső mentsvárként odavágja, hogy "de a helyesírásod".
Jól van, okos vagy, csak így tovább!
Egyébként látom a szövegértés továbbra sem megy.
Eredeti kérdés "Szemüveges lányok miért kelendőbbek?"
Tehát a szemüveges lányokról szólt a kérdés. Nem a kontaktlencsésekről, nem a műtött szeműekről...
Tehát ha valakinek tetszik a szemüveg, az akkor is tetszik, ha csak sima dioptria mentes üveggel van, és ha valakinek tetszik a szemüveg, akkor sajnos egy kontaktlencsés ember nem fog tetszeni, mivel szemüveg != kontaktlencse.
Komolyan, egy ekkora logikai feladvány már az érettségi szöveges feladataiban sem érhet 1 pontnál többet, hogy "HA tetszik a szemüveg, akkor tetszik e a kontaktlencse".
A hibás látás pedig teljesen semleges, se nem hátrány, se nem vonzó, de konkrétan erről nem is szólt a kérdés, mert ugye szemüveget lehet hordani akkor is, ha egyébként nincs baja a szemednek.
Nah, remélem ezt azért sikerül felfogni, ha már az eredeti kérdés nem ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!