Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kelendőbbek az egyszerűbb lányok?
Figyelt kérdés
Volt párom előttem évekig egy egyszerű, butácska alanya volt egyutt akibe nem volt szerelmes. Ő egy okos, jó állással rendelkező férfi (34). Köztünk szellemi különbségek nem voltak, de én nem vagyok egy egyszerű nő, nem volt minden mindegy, vinni akartam valamire, stb. Szakításunk után megint összejött egy olyannal, amilyennel előttem. A lánynak nincs sok célja, egyszerű, fiús, nem is igazán ad magára. Miért jobb egy értelmes férfinak ilyen nővel lenni? Ennyire nem akarnak a mai férfiak energiát adni egy kapcsolatba, egy nőbe?
Nekem inkább kell egy egyszerű lány, aki nem csak az én energiám éli fel és Adni is tud, ha esetleg én szorulok egy kis biztatásra.
A legtöbb lánnyal tapasztalataim szerint ez a baj. Elvárják, hogy én ott legyek minden téren, viszont én úgy érzem semmit nem várhatok el tőlük. Ez pedig ilyen formában nem megy.
2016. júl. 16. 22:56
3/23 anonim válasza:
Mert nem akarják megváltani a világot a férfi pénzéből. Röviden és tömören ezért. Na és nem hisztiznek hetekig, ha nem vehetnek meg valamit.
2016. júl. 16. 22:58
4/23 anonim válasza:
Őszintébbek, nem játszmáznak.
2016. júl. 16. 23:06
5/23 anonim válasza:
Nem feltétlen a lányok kelendőbbek,ha a férfi számára ők jelentik az ideális biztonságot,ahol ugye nincs kihívás vagy kockázat.
2016. júl. 16. 23:07
6/23 anonim válasza:
Problémás nők az értelmesebb férfiaknál alapból ki vannak csukva. Az egyszerűbb lányokkal/nőkkel az élet minden területén egyszerűbb, könnyebb, ésszerűbb elérni bármit, nem állítanak maguk elé akadályokat, csak mert az "kihívás", ezenfelül kulturált keretek között mindent meg lehet velük oldani, nem kreálnak maguknak sem problémákat, sem meglévő problémából (bolhából) még nagyobbat (elefántot). Az egyszerű lányokkal sokkal könnyebb megérteni egymást.
2016. júl. 16. 23:11
7/23 anonim válasza:
Én is jobban szeretem a könnyed lelkületű, szolid, kedves lányokat. Inkább legyen jószívű, kedves, rugalmas, mint egy karrierista agyrém, akinek mindenek előtt áll az, hogy "valamit el kell érni", mert máskülönben nem érzi embernek magát. Nem szeretem, ha egy nő erősködik indokolatlanul, az a dolgotok, hogy nők legyetek, amiben benne van a kifinomultság, báj, gondoskodás.
2016. júl. 16. 23:14
8/23 Diavolino44 válasza:
Ahogy látom a kérdező, vagy az ítt levő fene intellektuális nők, mindenkit lepontoztak. :D
De en is csatlakozom, egy egyszerűbb lany sokkal jobb. Inkabb a phaszomat kemenyitse meg mint az életemet.
2016. júl. 16. 23:33
9/23 anonim válasza:
Lehet,hogy te nem csak bonyolult vagy hanem hosszútávon elviselhetetlen is,emiatt a könnyebben kezelhető nőket egyszerűnek nevezed,pedig valójában ők a normálisak.De ez csak egy tipp,egy lehetséges ok ami válasz lehet a kérdésedre,bár te biztosan nem magadban keresed a hibát.
2016. júl. 16. 23:50
10/23 anonim válasza:
Nem tudom. Nekem mindig okos barátnőim voltak, megkockáztatom, hogy okosabbak voltak nálam ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!