Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kelendőbbek az egyszerűb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kelendőbbek az egyszerűbb lányok?

Figyelt kérdés

Volt párom előttem évekig egy egyszerű, butácska alanya volt egyutt akibe nem volt szerelmes. Ő egy okos, jó állással rendelkező férfi (34). Köztünk szellemi különbségek nem voltak, de én nem vagyok egy egyszerű nő, nem volt minden mindegy, vinni akartam valamire, stb. Szakításunk után megint összejött egy olyannal, amilyennel előttem. A lánynak nincs sok célja, egyszerű, fiús, nem is igazán ad magára. Miért jobb egy értelmes férfinak ilyen nővel lenni? Ennyire nem akarnak a mai férfiak energiát adni egy kapcsolatba, egy nőbe?

30/n

2016. júl. 16. 22:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Kvázi vetélytársát?? :-D Mielőtt összejöttek volna és kb. azonos időben folyik az ismerkedés a két lánnyal, akkor igen, lehetne annak nevezni, de így nem. Ez így nem értelmezhető, ahogy az sem, hogy a kérdező miért foglalkozik a volt kapcsolatával. Nesze neked, Facebook, insta generáció. Lehet továbbra is követni az eseményeket. :-D
2016. júl. 17. 18:28
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mert olyan férfi aki ragaszkodik a nemi szerepekhez. Egy törtetö karrierista nő mellett nem minden férfi tudja magàt igazi férfinek érezni. Ha vâlaszthatnak inkàbb elötérbe kerülnek olyan tulajdonsàgok mint hâziassàg törődés kedvesség. Ezeket pedig nehezen lehet egy karrierista valmire vinni akaró nöhöz hasonlitani. Egy mükörmét féltö cicushoz szintên nem. :) ezêrt sokuknàl eljön az a pont ahol inkàbb megàllapodnak egy egyszerübb lâny mellett, de cserébe hordhatjàk a nadrâgot. És egy ilyen làny is lehet amúgy csinos testalkatú, egyik nem zàrja ki a màsikat. De ez nöként a véleményem, lehet nem igy van :)
2016. júl. 17. 19:01
 23/23 anonim ***** válasza:

"Kvázi vetélytársát?? :-D Mielőtt összejöttek volna és kb. azonos időben folyik az ismerkedés a két lánnyal, akkor igen, lehetne annak nevezni, de így nem"

ÓÓóó, dehogynem!! Bár nincs igazi vetélkedés, mégis van vetélytárs. A kérdező ugyanis egyértelműen méregeti magát a korábbi barátja pre és a post exhéz.

Már pedig ha méregeti, akkor valami miatt fontos neki ez, hogy milyen volt az ex, fontos neki, hogy ő jobb, szebb, csinosabb, nőiesebb, komplexebb lélek. És ez akárhogy is nézem vetélkedés, még akkor is, ha ténylegesen csak a kérdező fejében zajlik, hiszen időben és térben valóban nem estek egybe ezek a kapcsolatok.

2016. júl. 17. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!