Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kelendőbbek az egyszerűb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kelendőbbek az egyszerűbb lányok?

Figyelt kérdés

Volt párom előttem évekig egy egyszerű, butácska alanya volt egyutt akibe nem volt szerelmes. Ő egy okos, jó állással rendelkező férfi (34). Köztünk szellemi különbségek nem voltak, de én nem vagyok egy egyszerű nő, nem volt minden mindegy, vinni akartam valamire, stb. Szakításunk után megint összejött egy olyannal, amilyennel előttem. A lánynak nincs sok célja, egyszerű, fiús, nem is igazán ad magára. Miért jobb egy értelmes férfinak ilyen nővel lenni? Ennyire nem akarnak a mai férfiak energiát adni egy kapcsolatba, egy nőbe?

30/n

2016. júl. 16. 22:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%

En csak az elsot pontoztam le, mert nincs igaza.

Kerdezo, te pedig lepj tul az exeden. Minek hasonlitgatod magad a volt es jelenlegi parjaihoz? Semmi kozod hozza. Elottem meg mar leirtak a lehetseges okokat.

23N

2016. júl. 17. 00:26
 12/23 anonim ***** válasza:
53%

"egyszerű, fiús, nem is igazán ad magára"

!!!Alert!!!

Ez a fiús, nem igazán ad magára duma 100 esetből 99-ben azt jelenti egy nőtől, hogy a konkurens vékonyabb nála (amit a legújabb tavaszi-nyári smink trendekkel próbál ellensúlyozni, de 15 kilót nehéz lesminkelni)

2016. júl. 17. 00:30
 13/23 anonim ***** válasza:
50%
Mert a legtöbb pasi szeret írányítani és egy buta embert pofon egyszerű.
2016. júl. 17. 00:35
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem kelendőbbek. A nagyon egyszerű nőket előbb-utóbb megunják, míg a bonyolultaktól pedig egy idő után falra másznak. A negatív hozzáállású nők és férfiak viszont senkiben nem keltenek szimpátiát.
2016. júl. 17. 01:45
 15/23 anonim ***** válasza:
Mert nem kell 5000 oldalas kézikönyv, hogy megértsük őket.
2016. júl. 17. 08:03
 16/23 anonim ***** válasza:
64%

Egyszerű ember keres csak egyszerű párt. Jelen esetben ez a férfi nem társat keres, hanem egy árnyékot maga mögé. Aki így gondolkodik, az egy nagyon egyszerű ember a szememben.

Értelmes, igényes, fejlett lelkivilágú egyén nem csatlóst keres maga mellé, hanem egy olyan embert, aki mellett módja van fejlődni, többnek lenni.

A volt barátod röviden szólva igénytelen.

2016. júl. 17. 11:06
 17/23 anonim ***** válasza:

Az ilyen nők, mint Te kérdező a szememben nagyon ellenszenvesek általában. Nem tovább lépsz, hanem azt vizsgálgatod, miért Ő és nem Te. Valószínűleg zavar, hogy vele esetleg boldog, míg Ti nem voltatok azok. -> Irigy vagy. Bizonyára nem akar folyton veled küzdeni, nem olyan nőt akar maga mellé, akivel kihívás az élet. Nem szeretjük gyártani magunknak a nehézségeket, abból ad az élet így is épp eleget. Gyanítom, hogy karrierista lehetsz. (vinni akartad valamire) Az ilyen nők általában nagyon önérzetesek, büszkék és szeretnek irányítani. Nos a legtöbb férfi nem, hogy nem igényli, de egyenesen irritálja, ha egy nő vezéregyéniséget akar játszani a kapcsolatban. Vannak azok, akik az egyenrangúság hívei és vannak azok, akik irányító típusok. Ez műveltségtől függetlenül, abszolút egy jellemvonás. Ha pedig te is irányító típus vagy és Ő is, akkor "két dudás nem fér meg egy csárdában". Nekem pl sosem kéne karrierista, irányító nő, aki meg akar nekem mondani dolgokat. Miért? Mert nem vagyok az egyenlőség híve és nem bírom elviselni, ha meg akarják mondani, mi a jó. Nincs ezzel baj, mert ez beállítottság kérdése. Van mind női, mind férfi oldalon bőven olyan, aki irányításra szorul és olyan is, aki irányítani akar. Ostoba elképzelés az, hogy MINDEN kapcsolatban egyenlőségnek kell uralkodnia... az emberek alapvetően nem ilyenek.

25/F

2016. júl. 17. 12:23
 18/23 anonim ***** válasza:

Nekem meg pl. te vagy ellenszenves. Csakis vagy-vagyban tudsz gondolkozni, ami egy elég korlátolt dolog. Azt írtad le, hogy aki nem hagyja, hogy irányítsák, az irányítani akar. Ez nem így van és nem mindenkinél.

Az egyszerű embereknél igen.

2016. júl. 17. 12:26
 19/23 anonim ***** válasza:
66%

Mondjuk az ugye fel sem tűnt senkinek, hogy a kérdező kvázi a vetélytársát minősítgeti...

Biztos, hogy a másik lány egyszerű? Nem csak a kérdező akarja így látni? Biztos, hogy a kérdező nem az? (mert magát ugye senki nem tartja "egyszerűnek" akkor sem ha az).

Felrója, hogy fiús, hogy nem ad magára, pedig ha a természetes, sportos szavakat használná, akkor ugyanaz a lány mindjárt nem hangzana olyan rosszul...

Nincsenek céljai? Ezt honnan tudja!? Nem lehet, hogy csak nem ugyanazok a céljai, hogy nem karrierben vagy kocsiban gondolkozik, hanem mondjuk családot akar, és a srácnak pont ez jött be? Vagy csak úgy gondolja, hogy a munka a megélhetésért van, és nem azért, hogy minden este 8-ig húzza bent az igát, hátha előléptetik...

Itt egyszerűen arról van szó, hogy a kérdezőt pattintották, ő meg most keresi az igazát, és persze bizonygatja, hogy mennyivel jobb csaj volt, mint az utód...

Ti pedig adjátok alá a lovat, hogy igen a pasi mekkora farka által vezérelt hülye, pedig csak ki kell ugyanarra a lányra pár másik jelzőt használva mindjárt mennyivel másabb lenne a kép...

2016. júl. 17. 12:31
 20/23 anonim ***** válasza:

#18 ha végig is olvastad, csak azt ragadtad ki, amit akartál. Írtam azt is, hogy vannak, akik az egyenrangúság hívei. De tipikusan az ilyen emberek el sem tudják képzelni, hogy más is működhet. Ez olyan, mint amikor a nyugati ember nem tudja elképzelni, milyen a királyságban vagy a diktatúrában élni, noha az is működik, csak máshogy. (elég lesarkított hasonlat)

Egyébként pedig az egyszerűség nagyszerűség, köszönöm. Sok minden vagyok, csak egyszerű nem. Épp ezért, legalább a párkapcsolatomban szeretnék egyszerűséget, nem pedig vetélytársat. Ergo az olyan hölgyeket szeretem, aki partnerem tud lenni, nem pedig irányítani akar. Ennyi, ilyen egyszerű. Amúgy meg nem vagyok kontrollmániás, csak nekem se akarja senki megmondani, mit kezdjek az életemmel és a többi.

2016. júl. 17. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!