Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító ha egy nő szemüveges?
Engem abszolút nem zavar, kivéve ha valami vastag keretes nagyon hipszter ocsmányságot hord, ami a fél fejét kitakarja.
27F
Azon kevés dolgok egyike, ami pont nem az, szerintem, sőt inkább jobban kiemeli sokszor a lányoknál a pozitív kisugárzást. Piercing meg ilyesmi, az tud olykor igen ocsmány lenni. Akit én ismerek szemüveges csajt, azon annyira jól áll, hogy még csak elképzelni sem tudnám szemüveg nélkül. Egy másik nő meg, akit úgymond megismertem és rossza a látása, asszem hasonló ok miatt hord kontaktlencsét pedig tökre eltudnám képzelni szemüveggel a kellemes vonásai mellett, de amúgy nagyon ritkán látok egyáltalán szemüveges nőt akárhol a környezetemben, szóval az biztos hogy "egyedi" viselet lenne.
Nem vagyok tapasztalt a kontaktlencse hordásban: hogy értendő hogy nem bírja hordani? Még Ted Mosby is büszkén villogtatta hogy tudja a női csizmát hordani :D (Mondjuk nem százas a hapek azt elismerem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!