Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító ha egy nő szemüveges?
Vannak szemüveges lányok a környezetemben és marha jól áll nekik. Nem mellesleg én is szemüveges vagyok, de egy ideje lencsére váltottam, amikor is egyre többen jöttek oda barátok/ismerősök közül, hogy miért nem hordom a szemüvegem, mivel nagyon jól áll és szerintük szemüveggel "jobban nézek ki", mint anélkül. Nem hittem először nekik, ugyanis már az összes létező tököm tele volt azzal, hogy álladóan maszatos, ha esik tiszta pötty lesz, télen ha hidegből megyek be melegbe, akkor tiszta pára blabla.. Meguntam, ezért váltottam lencsére, de hogy őszinte legyek én is úgy látom, hogy szemüveggel, mint nélküle. Valahogy megszoktam már magam szemüveggel és elég fura mikor nincs rajtam, hiányérzetem van.
Volt már olyan, hogy beraktam a lencsét és mielőtt indultam el, ügyesen felraktam a szemüvegemet is... :DD Nem értettem miért látok olyan furán. :D Olyan is volt, hogy megijedtem, mert azt hittem elhagytam. :D
Na szóval egy a lényeg, szerintem ez nem kiábrándító, de hát kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!