Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemüveges lányok miért kelendőbbek?
Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 12:36
1/24 anonim válasza:
Mert befigyel a titkárnő-típus és az bizony brutál szexi:)
4/24 anonim válasza:
Szerintem borzasztó szexi a szemüveg. De én már 15 éve is így gondoltam, most meg divatba is jött.
6/24 anonim válasza:
"A kontaktlencsés minek számít?"
Nem a rossz szem számít szexinek, hanem a szemüvegkeret :)
7/24 anonim válasza:
Csak akkor kelendőbbek, ha alapból szexisek és a szemüveg csak dob rajtuk.
8/24 anonim válasza:
A lányok úgy alapból kelendőbbek. Mindegy hogy szemüveges, vagy nem. Bár van egy ilyen szemüveg fétis, de szerintem mindegy, így is úgy is szép egy lány ha szép.
9/24 anonim válasza:
Na ezt már megint honnan szedted? Egyáltalán nem hinném hogy kelendőbbek. Egyébként is mit számít az hogy szemüveges vagy sem? Ha full hülye nem normális a csaj, de szemüveges, akkor ugyanannyira nem fog jelleni mint a nem szemüveges társa. És ugyanúgy, ha valakivel jól érzem magam, jól elbeszélgetek, és tetszik, akkor semmivel nincs előrébb a szemüveges, mintha nem lenne az. Na jó bevallom, nálam hangyányi előnye van, ha nem szemüveges, mert a szép szemük jobban látszódik. Tehát ha lenne egy csaj két klónja, teljesen ugyanaz, de egyik szemüveges, másik nem, akkor a nem szemüveges lenne a nyerőbb.
10/24 anonim válasza:
Az arcukra lehet élvezni anélkül, hogy sírnának, mert a szemükbe ment. Ez nyomós érv az ismerkedés mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!