Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan és hol ismerkestetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan és hol ismerkestetek meg a párotokkal? Hány évesek voltatok akkor?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat! 😊
2017. jún. 30. 01:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen unokatesóm ballagásán. A srác egy régi jó ismerőse volt a családnak. Az ebéd után végig beszélgetett velem, nagyon rendes volt. És két napra rá facebook-on lebeszéltünk egy randit, egy héttel a ballagás után hivatalosan kimondtuk, hogy együtt vagyunk.

20N

2017. jún. 30. 03:15
 2/13 anonim válasza:
85%
Egy szilveszteri buliban, utána face-en beszélgettünk, egy hét múlva jártunk. 17 voltam. Ennek már sok-sok éve!
2017. jún. 30. 05:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Interneten. 36
2017. jún. 30. 05:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

17 éves voltam, fogorvoshoz mentem. Útközben találkoztam egy ismerősömmel, aki a barátjával volt. Bemutatta nekem, aztán elköszönt, a barát pedig elkísért a fogorvoshoz.

Házasság lett belőle, már unokáink vannak.

2017. jún. 30. 05:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Vidékröl Budapestre költöztem ,egy haver mondta hogy átmenetileg lakhatok velük ,ha nekem megfelel (lakóközösség ) ... így is történt ,ott jöttem össze a párommal(lakótárs volt ö is abban az albérletben) ,aki ma már a férjem ,gyermekem apja ... 21 évesek voltunk akkor mindketten :-)))
2017. jún. 30. 06:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Interneten kezdtünk levelezni egy barátkozós oldalon keresztül, ő 20, én 21 voltam.

Lassan tíz éve vagyunk házasok.

2017. jún. 30. 06:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az interneten találtunk egymásra véletlenül,közös ismerősökön keresztül. Ahogy elkezdtunk csetelni, abba sem tudtuk hagyni, hamar jött a személyes találkozó is, ahol szintén nagy volt az összhang..Lassan 4 éve vagyunk együtt.
2017. jún. 30. 07:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Interneten gabalyodtunk egymásba, már akkor is nagyon jó volt köztünk a hangulat, mikor először találkoztunk már mindketten tudtuk, hogy együtt leszünk :) 19 évesek voltunk, ez volt 8 éve. Azóta már a férjem és a gyerekeim apja :)
2017. jún. 30. 08:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Csoporttársak voltunk az egyetemen (analízis előadáson egymás mellé ültünk aztán ebédelni meghívtam), 22 évesek voltunk mikor összejöttünk. Két év együttjárás után házasság, lakás, két gyerek. Most vagyunk 40 évesek.
2017. jún. 30. 08:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemen ismerkedtünk meg, a barátom társaságába tartozott.😀 Ma már felnőtt gyerekeink vannak.
2017. jún. 30. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!