Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan és hol ismerkestetek meg a párotokkal? Hány évesek voltatok akkor?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat! 😊2017. jún. 30. 01:47
1/13 anonim válasza:
16 évesen unokatesóm ballagásán. A srác egy régi jó ismerőse volt a családnak. Az ebéd után végig beszélgetett velem, nagyon rendes volt. És két napra rá facebook-on lebeszéltünk egy randit, egy héttel a ballagás után hivatalosan kimondtuk, hogy együtt vagyunk.
20N
2/13 anonim válasza:
Egy szilveszteri buliban, utána face-en beszélgettünk, egy hét múlva jártunk. 17 voltam. Ennek már sok-sok éve!
4/13 anonim válasza:
17 éves voltam, fogorvoshoz mentem. Útközben találkoztam egy ismerősömmel, aki a barátjával volt. Bemutatta nekem, aztán elköszönt, a barát pedig elkísért a fogorvoshoz.
Házasság lett belőle, már unokáink vannak.
5/13 anonim válasza:
Vidékröl Budapestre költöztem ,egy haver mondta hogy átmenetileg lakhatok velük ,ha nekem megfelel (lakóközösség ) ... így is történt ,ott jöttem össze a párommal(lakótárs volt ö is abban az albérletben) ,aki ma már a férjem ,gyermekem apja ... 21 évesek voltunk akkor mindketten :-)))
6/13 anonim válasza:
Interneten kezdtünk levelezni egy barátkozós oldalon keresztül, ő 20, én 21 voltam.
Lassan tíz éve vagyunk házasok.
7/13 anonim válasza:
Az interneten találtunk egymásra véletlenül,közös ismerősökön keresztül. Ahogy elkezdtunk csetelni, abba sem tudtuk hagyni, hamar jött a személyes találkozó is, ahol szintén nagy volt az összhang..Lassan 4 éve vagyunk együtt.
8/13 anonim válasza:
Interneten gabalyodtunk egymásba, már akkor is nagyon jó volt köztünk a hangulat, mikor először találkoztunk már mindketten tudtuk, hogy együtt leszünk :) 19 évesek voltunk, ez volt 8 éve. Azóta már a férjem és a gyerekeim apja :)
9/13 anonim válasza:
Csoporttársak voltunk az egyetemen (analízis előadáson egymás mellé ültünk aztán ebédelni meghívtam), 22 évesek voltunk mikor összejöttünk. Két év együttjárás után házasság, lakás, két gyerek. Most vagyunk 40 évesek.
10/13 anonim válasza:
Az egyetemen ismerkedtünk meg, a barátom társaságába tartozott.😀 Ma már felnőtt gyerekeink vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!