Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális hogy albérlet társamnak van egy nője és amikor dugnak mindig olyan hangosan élvezkedik a csaj? :D
Figyelt kérdés
Mit csinálnátok szálljak be én is? Fiúk, lányok válaszára egyformán kíváncsi vagyok :D2017. jún. 29. 21:15
11/16 anonim válasza:
Én mélytorkosan leszopatnám a bigét, ha hamarabb ér oda egyszer, mint haverod. Kis kényszerfrancia jót tenne a torkának.
12/16 anonim válasza:
Hmm, nemi erőszakról olvasgatni így estefele... és csodálkoztok, hogy miért nem szeretik a nők, ha leszólítjátok őket bárhol. Mert tudjuk, hogy ezek vagytok. Állatok.
Bocsánat az állatoktól.
13/16 anonim válasza:
Nyugi, Mrs Figg, mind ilyenek vagytok. Az első oldal is siralmas.
14/16 anonim válasza:
Akkor legyen. Sőt minden bajszos diktátor, mert Hitlernek és Sztálinnak is volt, minden cigány büdös, minden öreg maradi stb.
ÉLJEN AZ ÁLTALÁNOSÍTÁS, ÉLJEN A DOGMA, ÉLJEN A KOLLEKTÍV BŰNÖSSÉG!
Szép új világ ez.
15/16 anonim válasza:
Meg kellene egyezned a lakótársaddal az árfolyamot illetően.
16/16 anonim válasza:
Írta itt valaki, hogy az ember a legokosabb, legszabadabb, legetikusabb faj, haha.
Én is rosszul vagyok ha valaki szétsikoltozza a szomszéd falat, halkítsa már le magát ha közösségben támad kedve, vagy evezzenek be a Balaton közepére üzekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!