Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a nagy számok törvényében hisztek vagy a tudatos párkeresésben?
Figyelt kérdés
Nekem valahogy sose volt szimpatikus módszer az, hogy odamegyek random lányokhoz ilyen-olyan szöveggel. Szerintem fárasztó és erőltetett. Szerintem ezért jobb elfoglalni magunkat valamivel, mert így nem a csajozás az elsődleges és így sokkal nagyobb az esély arra, hogy normális párkapcsolat lesz a végén.2017. jún. 29. 08:10
11/13 anonim válasza:
Egyikben sem már,mert nem ezektől függ a dolog.
Kizárólag szerencse és jó genetika kell hozzá.
Eddig mindig próbáltam tenni érte,de semmi nem jött össze egyszer sem.
A sors viszont nem létezik,ezt csúnyán megtanultam... A sors nem segít rajtad,és senki máson sem. Kizárólag vért verejtékezve lehet elérni amit akarsz,és azt is csak akkor,ha megvannak hozzá az adottságaid is.
26/F
12/13 anonim válasza:
Az első válaszadó válasza a jó. Egyikben sem szabad hinni, mert mindkettőnek ugyanaz lesz a vége. A legjobb egyszerűen elfelejteni hogy a nők a világon vannak.
13/13 anonim válasza:
Én a jelenlegi párommal véletlenül ismerkedtem meg, eleinte nem is volt szimpatikus, aztán beleszerettem. Többször vetette elém az élet, nem is akartam őt választani. Viszont mai eszemmel nagyon bánnám, hogyha másképpen döntök, mert szeretjük egymást és jól élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!