Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány magánvállalkózó, szakmájában sikeres már 21 évesen az előnyt jelent parkeresésben vagy a pasik inkább beijednek?
Szia
Megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozik a vállalkozásod és hogyan sikerült ilyen fiatalon beindítanod a cégedet?
Én sosem fogom megérteni a pasikat ilyen téren, miért ijednek meg egy sikeres nőtől? Megfelelési kényszerük van? Jó, persze én is jobban izgulok egy sikeres pasi mellett a randin, de ettől még nem fogok inkább egy buta csődtömeggel összejönni, csak mert mellette nem kell izgulni...
21L
1-es vagyok
majd ide is jönnek irkálni az irigy hapsik, hogy biztos ku-vultál, meg szoptál mindenkit h ideáig eljuss
Pedig sok nőt ismerek, akiknek 22 éves korukra saját vállalkozásuk volt. Süti boltok, ékszerkészítők, ilyesmik.
Nekem nem jelentene gondot, én is egyéni vállalkozóként dolgozom, elég jól is megy.
Szerintem inkább a csajt zavarná ez, mivel a nők mindig a saját szintjük fölé választanak, tehát szóba se jöhetnék, mert "csak" egyéni vállalkozó vagyok, nem pedig tulajdonos-vezérigazgató egy 100 fős Kftben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!