Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti a nagy számok törvényében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti a nagy számok törvényében hisztek vagy a tudatos párkeresésben?

Figyelt kérdés
Nekem valahogy sose volt szimpatikus módszer az, hogy odamegyek random lányokhoz ilyen-olyan szöveggel. Szerintem fárasztó és erőltetett. Szerintem ezért jobb elfoglalni magunkat valamivel, mert így nem a csajozás az elsődleges és így sokkal nagyobb az esély arra, hogy normális párkapcsolat lesz a végén.
2017. jún. 29. 08:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
En egyaltalan nem csajozok, max kis flort, ha ugy van. Nem eroltetem, mert annal rosszabb. En dolgozom meg alszom, hetvegen kikapcsolodok.
2017. jún. 29. 08:13
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes kérdés...én azt gondolom, hogy párt keresni nem kell " direkt" módon...azt dzoktam mondani, hogy inkább hagyni kell az életünket a maga medrében folyni, úgyis ad lehetőségeket, akkor kell résen és okosnak lenni...
2017. jún. 29. 08:20
 3/13 anonim ***** válasza:
A párkereséshez szerencse kell. Vagy elébe mész és teszel is érte aktívan, így nagyobb az esély, hogy összefutsz vele. Vagy éled az életed és várod a sült galambot meg a szerencsét hátha inaktívan is belefuthatsz a nagy ő-be. Az aktív keresés nem azt jelenti, hogy mindenkit leszólítasz, az inkább görcsös keresés. Csak azzal állj szóba aki tényleg szimpatikus. Számok törvénye alapján egy idő után olyannal is összehozhat az élet, akinek ugyan úgy szimpatikus vagy.
2017. jún. 29. 08:21
 4/13 anonim ***** válasza:

Életem egyik legjelentősebb részét nem akarom a szerencsére bízni, nincs garancia semmire, inkább teszek érte, hogy jó legyen, és nem csak várom azt a hőkezelt szárnyas állatot.

Nyilván túlzásba vinni sem jó, de ez mindennél így van, nem kell ehhez PhD, hogy rájöjjünk.

A random lányokhoz való odamenetel amúgy pont nem tudatos módszer.

25F

2017. jún. 29. 08:22
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
Az jön, akinek jönnie kell. Ebben hiszek. A véletlenszerűségben, nem az előre eltervezett dolgokban. Ami meg van írva.
2017. jún. 29. 08:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél nyitott és éber. Tehát nem szükséges stratégiákat gyártani és aprólékos tervet készíteni, de az se jó, ha lustán várod, hogy berepüljön a sültgalamb a szádba. Ha jön lehetőség, akkor aktiváld magad és ne szalaszd el, de görcsösen keresgélni nem érdemes.
2017. jún. 29. 09:42
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Az élet odahoz valakit biztosan az emberhez. Nem hiszek a társkereső oldalakban, meg a tudatos vadászatban. A sors odahozza aki kell.
2017. jún. 29. 09:52
 8/13 anonim ***** válasza:

Ennek a keverékét tolom, de nem töröm össze magam, hogy nekem minden áron kell valaki. Élem a kis életem, amikor pedig látok valakit "ütközőpályán" aki tetszik, megszólítom. Ha lesz belőle valami jó, ha nem, úgy is jó.

30/f

2017. jún. 29. 11:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Az egészen biztos, hogy nem lehet görcsösen keresni a szerelmet, ahogy semmi mást sem. Természetes, ha valaki már nem bírja sok egyedül töltött idő után, de a sors mindig akkor adja a legnagyobb lehetőséget a szerelemre (és minden másra is), amikor a legkevésbé számítunk rá. Akkor fogjuk azt érezni, hogy igen, mellette boldog lehetek, csak tennem kell érte. Tapasztalatból mondom.
2017. jún. 29. 11:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Én mindig azért jártam bulikba, hogy csajokra vadásszak. Szerintem nincs ebből baj.

A sült galambot várni hülyeség.

2017. jún. 29. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!