Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teregessek ki vagy szóljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teregessek ki vagy szóljak neki ma vagy holnap reggel?

Figyelt kérdés

Oké tudom, hogy ennél ne legyen nagyobb problémám, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. :) Államvizsgára készülök, hétfőn lesz és a párom tudva, hogy mennyi tanulni valóm van még azt mondta minden kívánságomat teljesíti (főz meg bármi) mától, ezt magától mondta. Megbeszéltük, hogy majd holnap főz, ma mekis kaját hozott. Felvetettem hogy egyszerűbb lenne ha ma menne boltba, de inkább a holnap délelőttöt választotta, ezzel nincs semmi gond.

Mikor hazajött 5kor megkértem, hogy tegyen be egy mosást, szó nélkül megtette. Azóta a gépén játszik szünet nélkül, nincs kiteregetve és semmi mást sem csinált. Nekem túl nagyok az elvárásaim ha többet vártam volna? Már legalább 5 órája lejárt a mosás. Ez a takarítás téma amúgy is problémás nálunk, de most erről a szituációról kérnék véleményt. Azon gondolkozom, hogy

- teregessek most ki,

- majd reggel teregessek ki,

- szóljak, hogy légyszíves teregessen ki,

- "szidjam le" hogy eddig nem tette,

- reggel vessem a szemére, hogy nem tette.

Az, hogy ezen kívül semmit nem kérdezett, hogy mit tudna tenni vagy valami azzal most nem szeretnék foglalkozni. Nevelő szándékhoz melyik a legjobb út szerintetek?

Természetesen nem okoz gondot 10 percnyi teregetés (főleg, hogy mindig én csinálom), csak a szándék a lényeg ebben, vagy én várok túl sokat?

#takarítás #nevelés #szándék #túl sokat várok
2017. jún. 23. 23:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Kiteregetnék és kész,sose parancsolok páromnak,volt hogy hulla fáradt voltam meló után allig álltam a lábamon és kiteregettem sőt en is raktam be a gépbe,valamint el is mosogattam. Azért jól esett volna,ha segít mert neki ülő munkája van amíg én 9 órát állok és dolgozok...
2017. jún. 24. 09:11
 12/15 anonim ***** válasza:

#9. Nem figyeltem mikor lett kiírva a kérdés. Én magamnak újra mosnám, mert volt, hogy pár óra alatt pálott szaga lett. Akkor is ilyen melegek voltak.

30/f

2017. jún. 24. 09:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérd meg, hogy teregessen ki.

Nem baj, ha ő is megtanulja.

Ha valamikor majd gyereketek lesz neki is bőven többet kell majd besetenie a háztartásba...

Azt vettem észre, hogy ezek a felnőtt férfigyermekek nagyon el vannak kényeztetve, ha megkéred őket, hogy valami házimunkában segítsenek, akkor meg vannak sértődve... Mert ők csak a napi 8 óra munkára szerződtek, de tőled elvárják, hogy még utána is lehúzz egy műszakot...

Párod egyébként nagyon kedves, hogy felajánlotta főz és besegít mindenbe. Korrekt és megbecsülendő.

2017. jún. 24. 10:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem könnyen lehet, hogy az ő fejében nem kapcsolódik össze a mosás és a teregetés - kimosott, csá.

Én se nagyon terveznék hosszú távra olyannal, aki 5-től fél 12-ig játszik.

2017. jún. 24. 22:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Ki tetted-e a szűrét? 🤔🤞🏻
2023. febr. 11. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!