Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elso lepes megvolt, hogyan tovabb?
Reggelente mikor munkaba menet szoktam varni a buszt, egy no is allni szokott a megalloban. Annyira "megismerkedtunk", hogy mostmar koszonunk egymasnak, meg szep napot kivanunk. A koszonest o kezdemenyezte az elejen.
Hogyan lepjek tovabb, hogy beszelgessunk is par szot reggelente? O 35-40 koruli, en 20 eves vagyok.
Megkérdezed, hogy hová tart ezen a hűvös hajnalon. És mit csinál ott, ahová menni szándékozik. És esetleg aznap délután ráér-e. Komolyan, ha a GYK-n elkönyvelt töketlen pasasként képes vagyok ezt megtenni, akkor te miért nem? Ha azt mondja, hogy van hapsija, akkor azonnal tisztázódik a helyzet.
Tudod mitől kíméled meg magadat, ha azonnal lépsz? A heteken/hónapokon át tartó kételkedéstől, dilemmától, szenvedéstől. Úgyhogy hajrá, bro. Lépj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!